Začínající mladí řidiči mají šanci získat zkušenosti pod odborným vedením instruktora Bezpečnost, autodrom, Most, 2020, FOR TEEN | Constructors F1

etina English Rusky

Začínající mladí řidiči mají šanci získat zkušenosti pod odborným vedením instruktora Bezpečnost, autodrom, Most, 2020, FOR TEEN | Constructors F1 Constructors F1

Začínající mladí řidiči mají šanci získat zkušenosti pod odborným vedením instruktora

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 5.2.20 | Bezpečnost i v F1

Bezpečnost 2020

Už v sobotu 15. února si mladí lidé mohou vyzkoušet, jak zdatnými jsou řidiči. Právě pro muže a ženy ve věku od 18 do 24 let pořádá mostecký autodrom celodenní kurz bezpečné jízdy FOR TEEN.

1 

„Vycházíme ze zkušenosti, že po absolvování základního výcviku v autoškole a získání řidičského oprávnění začínající řidiči nemají dostatek zkušeností, zručnosti a někdy ani znalostí k řešení jak rutinních, tak i složitějších dopravních situací. Bohužel, policejní statistiky dopravních nehod nám dávají za pravdu,“ vysvětlila zaměření kurzu ředitelka polygonu společnosti AUTODROM MOST Veronika Raková.

Při teoretické výuce v učebně a následném praktickém výcviku na plochách polygonu podle Rakové mladí, ale například i začínající řidiči pokročilejšího věku získají pod dohledem zkušeného instruktora potřebné vědomosti, znalosti a návyky, které v rámci krátké přípravy v autoškole nebylo možné nacvičit, natož vstřebat.

2

Kurz se navíc zaměřuje také na psychologické aspekty zvládání krizových situací. „Instruktor v teoretické části s klienty o probíraných tématech diskutuje, využívá také projekci krátkých tematických videoukázek. Praktická část se věnuje nácviku situací, které mohou řidiče v každodenním provozu potkat. Na polygonu si mladí řidiči mohou natrénovat například krizové brzdění v různých rychlostech a na rozdílných površích, reakci vozidla při průjezdu kluznou zatáčkou či zvládnutí smyku,“ vyjmenoval instruktor bezpečné jízdy mosteckého autodromu Marek Kohoutek.

Kurz bezpečné jízdy FOR TEEN podle něj mohou zvolit i rodiče jako vhodný dárek pro své potomky. Elektronický poukaz mohou objednat na stránkách www.autodrom-most.cz.

Mostecký autodrom nabízí kurzy bezpečné jízdy pro řidiče celoročně. Jejich náplň se přizpůsobuje různým skupinám, vedle mladých začínajících řidičů například ženám, rodinným příslušníkům či pracovním kolektivům. Školí se zde i profesionální řidiči integrovaného záchranného systému, tedy policejních, sanitních a hasičských vozů. Kurzy využívají plochy polygonu, který patří k nejkomplexnějším a nejmodernějším zařízením u nás. Svou dispozicí, instalovanými technologiemi a dalšími navazujícími aktivitami nabízí jedinečné podmínky pro výuku a výcvik řidičů ve všech oblastech problematiky řízení vozidel.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com