Zasláno FIA 20.6.2005 FIA, F1, Formule 1, motorsport | Constructors F1

etina English Rusky

Zasláno FIA 20.6.2005 FIA, F1, Formule 1, motorsport | Constructors F1 Constructors F1

Zasláno FIA 20.6.2005

Miroslav Sanytrák | 20.6.05 | FIA

Vážení pánové,
posílal jsem výzvu k bezpečnosti a nyní chci znovu apelovat na bezpečnost a změnu pravidel tak, jak jsem navrhoval v předcházející zprávě, tedy 2 minimální povinné zastávky v boxech. Divadlo, které předvedla společnost Michelin v Indianopolis úzce souvisí s výrobou pneumatik dle současných pravidel. Ztráty jsou vysoké a především nespokojenost diváků je doslova duševní újmou.

Stáje, které pokračovaly v závodě se zachovaly tak, jak to přikazují pravidla a různé komentáře vůči jejich rozhodnutí pokládám za nesmyslná. Vy - FIA jste v podstatě za tímto stavem věcí, které mohou nastat kdykoliv znovu. Můj návrh je určitě zajímavý pro diváky a přípustný pro všechny stáje F1. Je třeba se skutečně zamyslet a nenechat se unášet chimérami závisti a omezeními , jako tomu bylo při změně pravidel omezit pozice Scuderia Ferrari Marlboro ( bez pochopení jejich týmového ducha a technického pokroku). Toto Vaše rozhodnutí změny pravidel se Vám nyní vymstilo a Vy plně odpovídáte za současný stav. Vaše jednání musí být košer vůči všem a musí být naprosto jasná a skutečná bez jakýkoliv lobby vůči vedoucím jezdcům a stájím.Promiňte, může se stát, že nejenom já , ale i mnoho dalších a vlivných osob se bude domnívat, že je třeba změnit především Vás-FIA.

S úctou

Bc.Miroslav Sanytrák,MBA

Majitel www.constr_4.com

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com