Autodrom láká v říjnu na adrenalinový pobyt spojený s romantikou Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom láká v říjnu na adrenalinový pobyt spojený s romantikou Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom láká v říjnu na adrenalinový pobyt spojený s romantikou

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 19.9.17 | Aktuality

MOST 2017

Společnost AUTODROM MOST nabízí od 19. do 22. října možnost zařádit si na velkém závodním okruhu, a to buď ve vlastním voze, s využitím taxijízd nebo v pronajatém automobilu.

The Most Crazy Days je možné využít k návštěvě autodromu v kterýkoli z avizovaných dnů, v některých z nich či jen v jeden vybraný. „Zážitkový program cílíme zejména na sportovně založenou klientelu. Vítaný je ale každý, kdo o dobrodružství u nás projeví zájem. “ uvedl obchodní manažer pro sport mosteckého autodromu Jakub Krafek.

Součástí zážitkového pobytu na autodromu catering pro dvě osoby po celý den, vyčleněný box pro vůz a zabezpečení osobního majetku po dobu 24 hodin denně.

Za každý den strávený na autodromu s využitím jízd po velkém závodním okruhu ve vlastním voze zákazník zaplatí 1 000 eur.

„Taxjízda ve Škodě Octavia Cup druhé generace vyjde na 350 eur, což zahrnuje pět kol po dráze. Klient si může cupovou Octavii i půjčit a prohnat ji po okruhu sám. V takovém případě zaplatí za deset obkroužených kol 500 eur, pokud si vůz půjčí na celý den, činí taxa 4 000 eur. V ceně jsou v tomto případě zahrnuti i mechanici a závodní inženýr, kteří budou po celou dobu k dispozici,“ vyjmenoval Krafek.

Zákazník si k dohodnutému balíčku může přiobjednat ubytování v dvoulůžkovém hotelovém pokoji s vanou v rekonstruovaných prostorách nedalekého zámku Červený hrádek, výlet do lázeňského města Karlovy Vary s exkurzí po historickém centru a návštěvou kasina, kde se natáčela „bondovka“ Casino Royal. „Nabízíme také možnost přespání v tamním legendárním hotelu Pupp či vyhlídkové lety vrtulníkem nebo historickým letounem Antonov. To vše pochopitelně s příplatkem,“ uzavřel Jakub Krafek.

Další informace poskytne na tel.: +420 702 143 247, e-mail: krafek@autodrom-most.cz. Kontaktní osobou pro zahraniční zájemce je Wani Finkbohner, tel.: 0041 (0)79 684 54 78, e-mail: wf@racingfuel.biz.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com