Autodrom Most s novým PR manažerem Most,Autodrom, Radek Laube, manažer ,PR, 2021 | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom Most s novým PR manažerem Most,Autodrom, Radek Laube, manažer ,PR, 2021 | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom Most s novým PR manažerem

Autodrom Most /press | 7.7.21 | Aktuality

Autodrom Most 2021

 

 Mostecký autodrom, který bude začátkem srpna hostit závod série WorldSBK má nového PR manažera a tiskového mluvčího. Stal se jím Radek Laube, který v této pozici vystřídal Jana Foukala.

Laube je od začátku července zodpovědný za veškerou komunikaci s médii a jeho úkolem bude vytvořit i novou komunikační strategii mosteckého okruhu a polygonu. Srpnový závod WorldSBK Czech Round bude letošní největší domácí motoristickou událostí roku a v této souvislosti prošel okruh také výraznou rekonstrukcí, která se dotkla zejména povrchu trati.

Radek Laube má bohaté zkušenosti v oblasti komunikace jak na straně médií, tak i jako zástupce nadnárodní automobilové společnosti. Dlouhé roky působil jako šéfredaktor časopisu AutoDesign&Styling se zaměřením na design automobilů. Ve spojení s časopisem organizoval v Praze i mezinárodní designérské konference s četnou účastí šéfdesignérů předních světových automobilek. V roce 2015 se přesunul do Škoda Auto, kde zastával pozici asistenta šéfdesignéra a podílel se na komunikaci Škoda Designu. S mosteckým okruhem ho mimo jiné pojí dlouholetá vášeň pro motorky.

Laube je absolventem ČVUT Fakulty dopravní, automobilový design studoval pod vedením Václava Krále. V současné době si dělá doktorát na UMPRUM.

 

 

Děkujeme tímto jako webový magazín za skvělou spolupráci, která trvala s panem J.Foukalem řadu let. 

Miroslav Sanytrák 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com