Autodrom rozšířil spolupráci se značkou Kia Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom rozšířil spolupráci se značkou Kia Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom rozšířil spolupráci se značkou Kia

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 17.8.16 | Aktuality

MOST 2016

Společnost AUTODROM MOST, která v severočeském městě provozuje stejnojmenný areál se závodními okruhy a plochami pro výuku a výcvik bezpečné jízdy, rozšířila v loňském roce navázanou spolupráci s firmou KIA MOTORS CZECH, s. r. o. Při té příležitosti mostecký prodejce vozů Kia, společnost ASAS, s. r. o., obnovil vozový park, který autodrom využívá právě v kurzech bezpečné jízdy.

Roční smlouvu oba partneři podepsali ve středu 17. srpna v areálu autodromu. „Partnerství při vzájemné propagaci produktů je výhodné pro obě strany. Autodrom svým zázemím pro motoristický sport, kurzy bezpečné jízdy, ale i řadu dalších společenských aktivit přitahuje pozornost tisíců fanoušků a návštěvníků z celé ČR, Evropy, ale i dalších kontinentů celého světa. Naše společnost byla zase vyhlášena třikrát po sobě, a to v letech 2013 až 2015, nejlepším tuzemským prodejcem vozů KIA,“ uvedl Pavel Sajdl, obchodní ředitel mostecké firmy ASAS, která je autorizovaným dealerem a servisním střediskem vozů Kia.

„Sedm aut nového modelu Kia cee´d s obsahem motoru 1,4CVVT/73 kW bude nadále sloužit řidičům v kurzech bezpečné jízdy, tři další vozy stejného typu v designu autodromu s rychlými pruhy a startovním číslem 83, které odkazuje na vznik uzavřeného závodního okruhu v Mostě, jsme získali jako bonus pro management. Spolupráce se osvědčila, vozy KIA si objednává stále více zájemců o kurz bezpečné jízdy,“ upřesnil generální ředitel společnosti AUTODROM MOST Jiří Volovecký.

Zájemci se v nových vozech Kia cee´d mohou svézt už při závodním víkendu evropského šampionátu okruhových tahačů Czech Truck Prix, který mostecký autodrom hostí od 2. do 4. září.

KIA MOTORS CZECH je výhradním dovozcem automobilů značky Kia do České republiky, ve které působí od dubna roku 1994. Za dobu své existence na českém trhu prodala více než 80 tisíc vozů. Kia má v České republice 62 autorizovaných prodejních a servisních míst a patří jí 7. místo na trhu. Úzce spolupracuje s Nadací Naše dítě, jejíž aktivity v roce 2014 rozšířila o projekt dárcovské samolepky „Já a Kia pomáháme dětem“ v hodnotě 50 korun za každý nově prodaný vůz. Od zahájení projektu věnovala společnost KIA MOTORS CZECH Nadaci Naše dítě přes 700 tisíc korun.

Kia Motors Corporation byla založena v roce 1944, a je tak nejstarší korejskou automobilkou. Kia vyrábí ročně více než 3 miliony automobilů v deseti výrobních a montážních závodech v pěti zemích světa. Vozy následně prodává prostřednictvím sítě distributorů a dealerů ve sto padesáti zemích celého světa. Kia má dnes více než 49 tisíc zaměstnanců a vykazuje roční obrat téměř 45 miliard amerických dolarů. Je hlavním partnerem tenisového grandslamového turnaje Australian Open a také oficiálním automobilovým partnerem fotbalové organizace FIFA.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com