Autodrom vyčlenil dva dny pro testování cestovních vozů, GT a prototypů Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom vyčlenil dva dny pro testování cestovních vozů, GT a prototypů Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom vyčlenil dva dny pro testování cestovních vozů, GT a prototypů

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 6.3.17 | Aktuality

Most 2017

Šanci vyzkoušet si na velkém závodním okruhu mosteckého autodromu připravenost jezdců a techniky před zahájením sezony mají nyní profesionální i amatérští účastníci šampionátů, pohárů a seriálů určených pro cestovní vozy, GT a prototypy.

 

 

Společnost AUTODROM MOST nabízí týmům i jednotlivcům možnost celodenního testování závodních či sportovních vozů na dráze ve dnech 11. a 12. dubna.

Forma testování je open pit lane. Každý tedy může vyjet na dráhu kdykoli, není časově omezen. „V dopoledních hodinách se bude jezdit nepřetržitě od 09:00 do 13:00 hodin, odpoledne pak od 14:00 do 18:00 hodin. Dodržujeme tedy hodinovou bezhlučnou pauzu. Cena jednoho testovací dne činí 10 140 Kč, za dva dny pak pronajímatel zaplatí 18 200 Kč. Obě ceny jsou včetně DPH,“ upřesnil obchodní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek. Cena zahrnuje také pronájem boxu a časomíry. Více informací a rezervace na tel. č. 702 143 247 nebo e-mailové adrese krafek@autodrom-most.cz.

Autodrom vypisuje i termíny pro volné jízdy a testování na okruhu, a to vždy v předstihu v kalendáři akcí na svých webových stránkách a facebooku.

 

Nejbližší volné jízdy a testování se uskuteční 9. a 10. března, další plánovaný termín je 10. duben. „Formát je stejný jako v minulých letech, jezdí se v blocích po pětadvaceti minutách. Kupon platný pro jeden vůz a jeden blok je k mání do 9. dubna za 700 Kč včetně DPH, od 10. dubna pak za 1 100 Kč,“ doplnil Krafek.

Zkrátka ale nepřijdou ani rallyové týmy. Testovat jezdce a techniku mohou na okruhu se střídavým asfaltovým a šotolinovým povrchem v délce 1,8 kilometru. Premiérový termín je už v sobotu 11. března, přihlásilo se více než deset posádek. Okruh bude týmům k dispozici od 09:00 do 17:00 hodin s přestávkou mezi 13:00 a 14:00, takže se bez problémů všechny vystřídají. Trasu organizátoři vyznačí na křižovatkách mobilními ploty, dohlédnou také na bezpečnost všech přítomných. Za celodenní testování jednoho vozu týmy jednorázově zaplatí 1 000 Kč včetně DPH.

Při testování okruhových i rallyových vozů si lze pronajmout i další doplňkové služby, například onboard kameru, catering, učebnu, prezentační prostory či hostesky. Areál je vybaven WiFi připojením zdarma a zázemím s restaurací a toaletami.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com