Bezpečná jízda v hutné podobě. To je kurz Safety Experience Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1

etina English Rusky

Bezpečná jízda v hutné podobě. To je kurz Safety Experience Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1 Constructors F1

Bezpečná jízda v hutné podobě. To je kurz Safety Experience

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 7.7.17 | Aktuality

Most 2017

Jednou ze zásadních priorit společnosti AUTODROM MOST je důraz na bezpečnost.

 

  Vedle maximální možné ochrany zdraví a života jezdců, diváků a zaměstnanců organizuje také kurzy bezpečné jízdy pro veřejnost s cílem připravit řidiče na krizové situace, jimž mohou dnes a denně čelit na silnicích. „Horkou novinkou je časově nenáročný program Safety Experience. Cílíme jej zejména na řidiče, kteří se před delší a namáhavější cestou například na dovolenou chtějí přesvědčit o úrovni svých znalostí a dovedností za volantem. Mohou mít přitom některý z našich klasických kurzů za sebou s tím, že si nabyté poznatky osvěží,“ uvedla obchodní a marketingová ředitelka autodromu Jana Svobodová.

Na rozdíl od celodenního kurzu trvá Safety Experience jen tři hodiny, je také výrazně levnější.

Nejbližší termíny jsou ve středu 19. července a v pátek 25. srpna, vždy od 09:00 hodin. Podrobnější informace zájemci najdou zde.

„Program přitom není nijak ošizený, náplň je zachována. Výuka i výcvik jsou ale hutnější a intenzivnější. Velmi důležitou součástí je závěrečný feedback, tedy zpětná vazba reflektující, co si klienti z kurzu odnesli. Feedbacku je věnována poslední půlhodina programu. Klienti při živé diskusi s instruktorem shrnou své dojmy a zkušenosti z praktické části, mohou padnout i zajímavé náměty,“ vysvětlila Svobodová.

Bonus mohou čerpat čerství majitelé nového vozu Subaru. Program totiž mohou absolvovat zdarma po předložení dárkového poukazu SUBARU Safety Experience Autodrom Most. Získají ho právě při koupi nového vozu této značky. „Budou si tak moci vyzkoušet mimořádné jízdní vlastnosti nového vozu, a to i ve vysokých rychlostech. Díky uzavřenému areálu přitom bez rizika újmy na zdraví či poškození techniky,“ doplnil marketingový a obchodní ředitel společnosti SUBARU ČR Zdeněk Zikmund.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com