BMW CarTec GIRD CHALLENGE BMW, Janík, Motorsport, 2019 , Cahllenge, | Constructors F1

etina English Rusky

BMW CarTec GIRD CHALLENGE BMW, Janík, Motorsport, 2019 , Cahllenge, | Constructors F1 Constructors F1

BMW CarTec GIRD CHALLENGE

Pavlína Janíková/JV Sport Racing team ,s.r.o. | 18.10.19 | Aktuality

Janík Motorsport 2019

BMW CarTec GIRD CHALLENGE a Janík Motorsport.

2 

Po velkém úspěchu prvního ročníku akce s názvem „CarTec GRID CHALLENGE“ , jsme ve spolupráci s našim obchodním partnerem, společností CarTec  Olomouc s.r.o., uspořádali její druhý ročník, který opět proběhl  na oblíbené „domácí“ trati Ecce Homo, legendou ve vrchařských automobilových závodech. Na zcela uzavřené trati si mohli všichni účastníci z řad zákazníků značky BMW vyzkoušet jak své řidičské umění, tak především hledat a testovat limity svého vozu, a to pod pečlivým dohledem našich instruktorů, Václava Janíka, Pavla Malého a Petra Guta.

1 

BMW CarTec GRID CHALLENGE byl zaměřen především na praktickou část, tzn. že pro účastníky byly připraveny 4 stanoviště, na kterých si mohli vyzkoušet krizové brzdění z vysoké rychlosti, brzdění do zatáčky s účinností ABS a pro většinu účastníků novinku, přitom standardní výbavu jejich vozů - záchranou brzdu. Dále předvedli svůj správný posez, kdy jim instruktoři případně opravili jejich nedostatky a doplnili důležité informace, vč. základních prvků bezpečnosti.  A pro většinu účastníků byla velká výzva absolvovat zkušební slalom, který poukázal na správné držení volantu a manévrovací schopnosti s citem na ovládání volantu každého řidiče.

 

Z akce si účastníci odváželi spoustu nových informací a opravdu cenných zkušeností. Za náš tým se již nyní těšíme na další osobní setkání s milovníky rychlých vozů.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com