Co si ti dva povídali při grand prix v Baku? Tajná řeč těla, Muhammed Ben Sulayem, Stefano Domenicali, F1, Baku, | Constructors F1

etina English Rusky

Co si ti dva povídali při grand prix v Baku? Tajná řeč těla, Muhammed Ben Sulayem, Stefano Domenicali, F1, Baku, | Constructors F1 Constructors F1

Co si ti dva povídali při grand prix v Baku?

Miroslav Sanytrák, foto: www.activepictures.cz | 5.5.23 | Tajná řeč těla pilotů F1 a dalších osob

Tajná řeč těla - tentokrát Muhammed Ben Sulayem a Stefano Domenicali.

Tajná řeč těla  - tentokrát Muhammed Ben Sulayem a Stefano Domenicali.

Malé zamyšelní na tajnou řečí těla dvou nejdůležitějších lidí v kolotoči formule 1  - Muhammed Ben Sulayem a Stefano Domenicali. 

Na první - hlavní fotografii nahoře vidíte:

1) Muhammed Ben Sulayem - zamyšlení na rozhovorem - levá ruka je pokrčená a lehce, skoro neznatelně (na fotografii) se dotýká brady, pravá ruka je pod ní ale netýká se to žádného odporu, celkem tato ruka vyjadřuje klid. ( není zde žádná závora- strach či odpor), určité zamyšlení a pochybu tu jsou vidět.

2) Stafano Domenicali - obě ruce jsou spojené dole, může se jednat o určitý klid,ale i o závoru- tedy odpor, lehký odpor a vyjadřuje to i mimika tváře, cosi vysvětluje - to se týká právě i malého pokrčení hlavy dolů.

Těla obou pánů jsou k sobě pootočená stejným způsobem, tedy kolegiální postavení na stejné úrovni rozhovoru. Částečně "plošší " je postavení prezidenta FIA, ale je to pořád postavení kolegiální. (více prozrazovat nemohu) 

Druhá fotografie vyjadřuje: 

1) Muhammed Ben Sulayem- Levá ruka svírá pevně brýle, jedná se opět u určitý odpor a důraz, žádný klid jak by se zdálo. Pravá ruka je pozvednutá do výše prsou S.Domenicaliho a jak ukazováček tak k němu připojený prostředníček jasně vyjadřují velký důraz na řeč rozhovoru, k tomu sevřené rty do kroužku a zároveň " ztopořené obočí"  jasně vyjadřují řešení nějaké , řekl bych, nepříjemné situace rozhovoru. (Prostě takhle a takhle to vidím JÁ) 

2) Stafano Domenicali - tvář se nemění a je zde vyjádření určitého smutku, ruce jsou stále sepjaté  jako na první fotografii, každopádně to v tuto chvíli nebyl příjemný rozhovor.

1

Třetí fotografie: 

1) Muhammed Ben Sulayem - již nasazené brýle  levá ruka však stále před tělem, výraz tváře se trochu změnil, úzké rty komunikace, slaboučký úsměv, ale pozor hlava je oproti  S.D. více vztyčená, to ukazuje určitou autoritu a prostě  mám pravdu! 

2) Stafano Domenicali-Je k nám zády,ale přesto je zde vidět uvolnění,pravá ruka je za zády a levá před tělem mírně pokrčená ( může tam být také ukazováček či otevřená dlaň,ale to je púouze úvaha) 

2

Čtvrtá fotografie:

1) Muhammed Ben Sulayem - zajímavé pokrčení hlavy ,zavřená ústa a opět malký úsměv, pravá ruka v pozici otevřené dlaně s otevřenými prsty říkající, pochop mám pravdu , měli bychom nabýt shody???

2) Stafano Domenicali - obě ruce před tělem, do tváře nevidíme,ale zde je hlava výše jak hlava M.B.S. což  blížení se ke kompromisu, právě vzhledem k pokrčené hlavě M.B.S. ( změna oproti předcházející fotografii) 

3

Snahou obou pánů bylo řešit TU situaci,aby se shodli......každopádně to jsou zajímavé záběry na fotografiích www.activepictuires.cz  

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com