Další zastávkou TCREE je Red Bull Ring TCR, Eset, Europe | Constructors F1

etina English Rusky

Další zastávkou TCREE je Red Bull Ring TCR, Eset, Europe | Constructors F1 Constructors F1

Další zastávkou TCREE je Red Bull Ring

Zdeněk Míka | 2.6.22 | Aktuálně

TCR Europe 2022

Druhý víkend letošní sezóny TCR Eastern Europe hostí rakouský Red Bull Ring. Trať s bohatou historií se po dvouleté odmlce vrací do kalendáře a celý tým FULLINRACE ACADEMY se pilně připravuje na další vystoupení.

"Red Bull Ring je rychlá trať, kdy se prakticky střídají pouze zatáčky a rovinky. Hodně bude rozhodovat BoP, které by mohlo zamíchat kartami," říká před odjezdem na štýrský okruh Petr Fulín. Právě balanc výkonnosti (balance of performance, BoP) má za úkol srovnat rychlost jednotlivých modelů vozů, tak aby žádná značka v poli nevyčnívala, tudíž bude velkou roli hrát kvalifikace. V ní se minule Petr Čížek i Carol Wittke na Hungaroringu mírně trápili, tým však v mezidobí znovu testoval. "Na mosteckém autodromu jsme zkoušeli nové prvky a časy ukázaly další posun. Teď to ještě musíme prodat v závodech, je to ideální šance, jak zapomenout na Hungaroring," dodává "Fulda" k ambicím týmu. Vzhledem k tomu, že předpověď počasí znovu hlásí velké riziko srážek, je ve hře další divoký víkend. Závody se přitom jedou v obou dnech, v sobotu je start plánován na 16:05, v neděli pak na 10:55.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com