Doprovodný program při rally potěší zejména děti. Most, autodrom, F1, trabant | Constructors F1

etina English Rusky

Doprovodný program při rally potěší zejména děti. Most, autodrom, F1, trabant | Constructors F1 Constructors F1

Doprovodný program při rally potěší zejména děti.

mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 27.5.17 | Aktuálně

Most 2017

Zejména děti si užijí doprovodného programu závodu The Most RALLY #2, který se jede v sobotu 3. června o mistrovské body už jako součást Rallysprint série vypsané Autoklubem ČR.

Nejmladší návštěvníci mosteckého autodromu se mohou těšit na skákací hrad a další atrakce na dopravním hřišti, kde si mohou půjčit kola, koloběžky, odrážedla, šlapadla i přilby. „Děti budou mít k dispozici i omalovánky a mohou se také nechat zvěčnit ve fotokoutku se Sejftíkem, tedy maketou safety caru,“ upřesnila eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Tereza Zajíčková.

Pro dospělé fanoušky je připravena adrenalinová show, volný vstup do servisní zóny závodníků, mohou se projet se na čtyřkolkách či prodloužené motokárové dráze. Ke koupi budou také reklamní předměty autodromu. „Vstup do areálu autodromu je volný, zdarma budeme rozdávat také bulletin s informacemi o rally. Ceny za pronájem motokár a čtyřkolek zájemci najdou na našich webových stránkách,“ doplnila Zajíčková.

K rychlostní zkoušce v areálu autodromu poprvé přibydou také rychlostní zkoušky v členitém terénu Krušných hor.

Diváci uvidí opět napínavé souboje špičkových tuzemských rallyových posádek. Soutěž zahrnuje čtyři rychlostní zkoušky, měří celkem 70 kilometrů. Jedou se dvakrát, jedna pak třikrát.

Do závodu se přihlásilo 50 posádek, nechybějí mezi nimi Karel Trněný se spolujezdcem Christianem Doerrem na Škodě Fabii WRC, Martin Vlček s Jindřiškou Žákovou s vozem Ford Fiesta R5 či Petr Nešetřil s navigátorem Jiřím Černochem s elegantním speciálem Porsche 997 GT3.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com