Druhý závod MDC nabídne stejnou trať jako na Setkání mistrů MOGUL, Autodrom Sosonová | Constructors F1

etina English Rusky

Druhý závod MDC nabídne stejnou trať jako na Setkání mistrů MOGUL, Autodrom Sosonová | Constructors F1 Constructors F1

Druhý závod MDC nabídne stejnou trať jako na Setkání mistrů

V.Soukup/Autodrom Sosnová | 2.11.16 | Aktuálně

MDC 2016/2017

V sobotu 26. listopadu přivítá závodní okruh na Autodromu v Sosnové účastníky druhého závodu sedmidílné série Mogul Driving Cup 2016/17.

 

Amatérským závodníkům se nabídne jedinečná možnost vyzkoušet své řidičské umění na úplně stejné trati, na které se o týden předtím utkali nejlepší profesionální závodníci rallyových i crossových disciplín. Na všechny účastníky čeká okruh o délce 2010 metrů, který v průběhu dne absolvují 14x. Většinou bohatě dimenzované únikové zóny dávají prostor pro jízdu na limitu k čemuž je uzpůsoben i systém závodu, kdy z devíti měřených závodních kol se sčítají vždy 4 nejrychlejší časy. Každý si tedy může bez velkého rizika vyzkoušet přesně to, co je za normálního provozu prakticky nemožné a to je chování svého vozu na hranici fyzikálních zákonů.

Série Mogul Driving Cup je určena prioritně pro amatéry, ale pořadatel nevylučuje i možnost startu zkušených profesionálních závodníků, kteří si přijedou třeba otestovat nastavení svého vozu, nebo se jen tak sklouznout v době dlouhé zimní pauzy.

Autodrom Sosnová je v posledních letech znám svou precizní organizací ať už jde o záchranný systém, on-line zpracování výsledků, traťové komisaře, počítadlo okruhů, ozvučení depa, nebo třeba catering či možnost použití elektrické přípojky v depu. Diváci mohou závod sledovat bezplatně i z krytých tribun autodromu.

Nemáte-li v sobotu 26. listopadu nic důležitějšího na práci, přijeďte i vy a zkuste své řidičské umění na věčně kluzké trati Autodromu v Sosnové u České Lípy. Uvidíte, že to bude stát za to a že prožijete den plný adrenalinu a nevšedních zážitků.

Jak se dařilo účastníkům prvního závodu, najdete na http://mdc.ms-free.net/2017/

Přihlášky, Propozice, Kalendář, Startovní listinu a další informace najdete na www.autodrom.cz

Stejně tak nás můžete sledovat i na facebooku Autodromu Sosnová.

 

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com