FIA OFF-ROAD PRIZE GIVING HISTORICKY POPRVÉ NA AUTOKLUBU FIA, Autoklub, AČR, závody, OFF-Road | Constructors F1

etina English Rusky

FIA OFF-ROAD PRIZE GIVING HISTORICKY POPRVÉ NA AUTOKLUBU FIA, Autoklub, AČR, závody, OFF-Road | Constructors F1 Constructors F1

FIA OFF-ROAD PRIZE GIVING HISTORICKY POPRVÉ NA AUTOKLUBU

AČR PRESS | 10.2.24 | Aktuality

AČR 2024

Velmi prestižní akce proběhla začátkem února v klubovém domě AČR. Slavnostní galavečer přivítal mistry a vítěze evropského šampionátu v autocrossu, nejlepší jezdce mistrovství světa v rallycrossu a hlavní představitele off-road disciplín FIA. Slavnostnímu dekorování vítězů předcházelo páteční zasedání off-road komise FIA a sobotní dopolední seminář za účasti zástupců FIA, AČR, činovníků, techniků a pořadatelů jednotlivých podniků.

1

Smetanův sál klubového domu naplnilo celkem 160 hostů z celé Evropy. Kromě oceňovaných jezdců byli vyhlášeni nejúspěšnější pořadatelé a týmy. Večerem provázel známý sportovní redaktor Radek Mazal, slavnostní atmosféru provázela videoprojekce, hudba a světelná taneční show.

„Pro Autoklub a celou Českou republiku je opravdu velkou ctí, že se tahle prestižní akce mohla uskutečnit u nás. Předcházela tomu pochopitelně usilovná práce a jsem opravdu velice potěšen skutečností, že máme tak velkou důvěru u FIA. Stala se z nás pořadatelská velmoc v řadě automobilových i motocyklových disciplín. Vrcholem byla loňská Central European Rally, která splnila sen několika generací fanoušků motorsportu. A tím rozhodně nekončíme. Díky našemu zapojení v několika komisích FIA a ve světové radě motorsportu, můžeme ovlivňovat vývoj a další směřování jednotlivých disciplín,“ poznamenal prezident AČR a člen světové rady motorsportu FIA - Jan Šťovíček.

2

„Za loňský rok máme několik mistrů a vicemistrů světa a například právě v autocrossu se můžeme chlubit třemi tituly mistrů Evropy. Je skvělý pocit, že si Arnošt Florián, Kuba Novotný a Petr Nikodém mohli své trofeje převzít přímo v budově Autoklubu. A těší mě, že podle ohlasů byli hosté galavečera nadšení nejen z našeho klubového domu, ale také z návštěvy historického centra Prahy,“ doplnil generální sekretář AČR – Tomáš Kunc.

Slavnostní galavečer ukončil nabitý dvoudenní program, jehož pracovní část zahrnovala zhodnocení loňské sezóny v disciplínách off-road a přípravu dalších ročníků.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com