FotoVideo je opět tady. FotoVideo, formule1, | Constructors F1

etina English Rusky

FotoVideo je opět tady. FotoVideo, formule1, | Constructors F1 Constructors F1

FotoVideo je opět tady.

Kateřina Kárníková/FotoVideo | 20.12.17 | Aktuality

FotoVideo 1/2018

Lednové FotoVideo zahajuje novinkou!

Už jsme museli vyslyšet přání vás mnohých. Klasické fotografické postupy jsou stále oblíbenější i mezi nastupující fotografickou generací. Náš časopis nemůže v tomto novém návratu zůstat pozadu.

Začínáme zlehka praktickým povídáním našeho lektora a redaktora Honzy Vojtka, a pokud bude váš zájem trvalý, můžeme postupovat i k větším rozsahům.

Jako ostatně pokaždé se snažíme plnit vaše přání nejen touto novou rubrikou s názvem „Analogová škola“, která nahrazuje v první vydání nového roku školu digitální. O tu ale samozřejmě nepřijdete a najdete jí hned vedle a dokonce ve větším rozsahu v naší známé „FotoPoradně“. O tom, jak dobře fotit s chytrými telefony se pro změnu dočtete v oblíbené rubrice „Mobilní focení“. Takže pro každého něco a snad i dle současné situace na trhu poněkud vyváženěji…

Těch praktických článků máme pro vás více! Víte například, jak se fotí auto v terénu? Dva mladí mistři fotografického řemesla vám poradí na příkladu jedné známé značky.

A soutěže? Vedle naší stálé a mnohostranné soutěže Fotograf roku, která už zdárně vkročila do svého osmnáctého ročníku, můžete soutěžit v již zmiňované FotoPoradně na téma „Citlivost ISO“. Vyzkoušejte si expoziční parametr CITLIVOST ISO a zašlete nám své fotografie pořízené s nastavením citlivosti ISO 1600 a více. Soutěžní e-mailová adresa je: vyhraj@atemi.cz.

The EISA Photography Maestro Contest 2018. V loňském ročníku slavně zvítězil zástupce České republiky. Bude se tento úspěch opakovat i letos? Čtěte více o podmínkách této celoevropské soutěže!

Přejeme vám ten nejkrásnější vstup do roku 2018 a vybíráme namátkou z nabídky obsahu lednového vydání časopisu FotoVideo:

INSPIRACE: ŠTĚPÁNKA STEIN – MISTRYNĚ FOTOGRAFICK0HO ŘEMESLA

Druhá část velkého povídání o stavu naší fotografické scény, tentokrát i s fotografickým partnerem.

GITZO INSPIRUJE: FENOMÉN JAZZ WORLD PHOTO

Přitahuje pozornost autorů z celého světa. Objevte svět vynikajících hudebníků a světových fotografů!

INSPIRACE: ROZHOVOR S RICHARDEM HORÁKEM

„Fotím Prahu ráno i večer, zdola i shora“, říká jeden z nejlepších, současných fotografů Prahy a její architektury.

THE EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO CONTEST 2018

Ukažme Evropě, že to umíme! Je tu další ročník bohatě dotované soutěže s kvalitním a výborným tématem, které vám jistě sedne.

PRAXE: NOVINKA! ANALOGOVÁ ŠKOLA

Pojďte s námi postupně prozkoumat taje klasiky, která je stále oblíbenější.

PRAXE: ROZSÁHLÁ FOTOPORADNA O CITLIVOSTI

Jak ovlivňuje ISO kvalitu našich fotografií? Zopakujeme si základy i pokročilé využívání?

  1. SOUTĚŽ FOTOGRAF ROKU: „Děti a jejich svět“

Dvacet nejlepších z prvního tématu osmnáctého ročníku soutěže Fotograf roku se představuje. Nenechte si ujít vítězné fotografie!

 

Vyberte si z našeho předplatného!  Pořiďte si čtenářskou pohodu, klid a ještě praktický dárek k tomu!

Chcete ušetřit téměř polovinu částky za nákup našeho časopisu FotoVideo a využít jí jinak? Předplaťte si nás! V každém případě dostanete výhodný dárek dle vašeho výběru a to jeden i v případě, že jste stálým předplatitelem a předplatné si obnovujete. Objednávejte hned a vybírejte zde.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com