GP F1 Belgie-před F1, Formule 1 , motory, gran dprix, okruhy, | Constructors F1

etina English Rusky

GP F1 Belgie-před F1, Formule 1 , motory, gran dprix, okruhy, | Constructors F1 Constructors F1

GP F1 Belgie-před

Miroslav Sanytrák / foto Jiří Křenek | 29.8.09 | Komentáře - M.Sanytrák 2009

Kvalifikace velké ceny F1 v belgickém SPA se vydařila tentokrát tak, jak nikdo nepředpokládal. Pole po

Kvalifikace velké ceny F1 v belgickém SPA se vydařila tentokrát tak, jak nikdo nepředpokládal. Pole position poprvé získal G.Fiscihella, na druhé pozici odstartuje J.Trulli,třetí N.Heidfeld. L.Badoer s Ferrari se potkal s kačírkem a v hodinách narazil zadní částí vozu do ohrazení a startuje opět z poslední pozice. Předpokládám, že v dalším závodě jej někdo nahradí.Scuderia Ferrari bojuje o vstup třetího vozu do mistrovství, některé stáje postup vítají, některé naopak jsou proti. Na neúspěších L.Badoera se podepsal zákaz testování a přece jenom nabrat zkušenosti s novým vozem by nebylo na poprvé super záležitostí ani pro M.Schumachera. Scuderia Ferrari podporuje tímto vlastní posměváčky, kterým bohužel přímo nahrává k pomluvám. Každý , kdo by doslal šanci jet za Ferrari, každý by to udělal a riskoval by i vlastní ostudu, vše je týmové, takže i ostuda za výsledky je týmové, netýká se jenom pilota.

Kvalifikace skončila celkem úspěšně pro Rubense Barrichella, startuje ze čtvrtého místa a má věškeré předpoklady zase poskočit v celkovém hodnocení dopředu. J.Button tentokrát startuje jako čtrnáctý, uvidíme, zda to není opět záměr šefá stáje, jet s plnou nádrží na jednu zastávku v boxech, použít tvrdší směsi a držet závod co to dá. Nejlepší z leadrů startuje ze šestého místa-K. Räikkönen, vzadu jsou L.Hamilton 12. i F.Alonso 13.

Můžeme se těšit na zajímavý závod.


G. Fisichella, J. Trulli, N. Heidfeld


G. Fisichella


L. Hamilton


L. Badoer


L. Badoer


L. Badoer


L. Badoer


M. Webber, D. Coulthard

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com