Grand prix formule 1 Mexiko 2017. Lewis Hamilton, mistr světa, Mexiko, formule 1 , F1 | Constructors F1

etina English Rusky

Grand prix formule 1 Mexiko 2017. Lewis Hamilton, mistr světa, Mexiko, formule 1 , F1 | Constructors F1 Constructors F1

Grand prix formule 1 Mexiko 2017.

Miroslav Sanytrák / foto Jiří Křenek | 30.10.17 | Komentáře - M.Sanytrák 2017

F1 2017

Lewis Hamilton dostal kolo zpět, přesto je po čtvrté mistrem světa  formule 1, gratulujeme! 

 

V prvním střetu hned po startu kolize Vettel(Hamilton, oba dva ihned do boxů .Ferrari mění celý nos, Mercedes mění zadní pneu, oba na posledních místech jedou na žlutých pneu Pirelli.

 

3.kolo: Verstappen, Bottas, Ocon, Hulkenberg, Perez, Massa, Raikkonnen, Ricciardo,Strol, Magnusen.

 

6.kolo: Ricciardo vypadává díky opět motoru.

8.kolo: Verstappen, Bottas, Ocon, Vettel jede na 16.pozici,Hamilton na 19.poslední.

 

22.kolo: L.Hamilton dostává modrou vlajku a musí pustit M.Verstappena před sebe a dostává jedno kolo zpět. Vettel jede na 12.pozici. Lewis Hamilton se nemůže dostat před ním jedoucí „pomalejší“ piloty.

 

23.kolo: Verstappen, Bottas Raikkonnen, Stroll, Ocon, Magnussen, Hulkenberg, Perez, Ericcson, Alonso, Vettel. V tuto chvíli je stále mistrem světa Lewis Hamilton, i když jede na posledním místě.

 

26.kolo: Nico Hulkenberg vypadává z grand prix formule 1 v Mexiku díky poruše  motoru. Dostal informaci ,že musí vystoupit ze předu, pravděpodobně rekuperační systémy jsou problematické, vysoké napětí by mohlo piloty zranit.

 

39.kolo: Verstappen, Bottas,Raikkonnen, Ocon, Stroll,Perez,Vettel,Magnusen,Alonso, Massa,Vandoorn,Ericcson, Gastly, Hamilton ……

 

57.kolo: Vettel je  4.pozici, Hamilton na 10.pozici, stále je Hamilton mistrem světa. M.Ericcsonovi hoří motor  a ten odstupuje z grand prix formule 1 v Mexiku.Raikkonnen na Ferrari je před Vettelem 24 s.

 

69.kolo: Hamilton po tvrdém souboji s Alonsem se koencčně dostává na 9.pozici. Vettel by musel vyhrát, aby se dnes Hamilton nestal mistrem světa.

 

70.kolo: Verstappen, Bottas, Raikkonnen, Vettel, Ocon………9.pozice Hamilton.

 

71.kolo: Max Verstappen vyhrává grand prix způsoben start – cíl a je to jeho třetí grand prix. Lewis Hamilton je po čtvrté mistrem světa formule 1.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com