Hankook dodává Ventus Prime 3 do prvovýbavy nového modelu Ford Focus Active Hankook, F1, ČR, 2019 | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook dodává Ventus Prime 3 do prvovýbavy nového modelu Ford Focus Active Hankook, F1, ČR, 2019 | Constructors F1 Constructors F1

Hankook dodává Ventus Prime 3 do prvovýbavy nového modelu Ford Focus Active

Felix Kinzer/ Direktor Public Relations Hankook | 14.2.19 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2019

Výrobce pneumatik Hankook rozšiřuje partnerskou spolupráci s Ford Motor Company: K originální výbavě nového modelu Ford Focus Active nyní exkluzivně patří i pneumatiky Hankook Ventus Prime 3.

 

V prvovýbavě tohoto nového modelu tak od konce roku 2018 nově najdete prémiové komfortní pneumatiky Hankook ve dvou rozměrech.

Neu-Isenburg, Německo, 14. února 2019
Výrobce prémiových pneumatik Hankook dodává pneumatiky Ventus Prime 3 do originální výbavy nového modelu Ford Focus Active. Pneumatiky, které uživatelé vnímají ve znamení bezpečnosti, výkonu a komfortu jízdy, se do výroby nového modelu vozidla dodávají od prosince 2018 v rozměrech 215/50R18V a 215/55R17V. Nový Ford Focus Active využívá inteligentní technologie, volně volitelné režimy pohonu a díky tomu umožňuje inovativní způsob jízdy, který pneumatiky Ventus Prime 3 ještě zvýrazňují.

Nejnovější vysoce výkonné pneumatiky Hankook přesvědčují dobrými jízdními vlastnostmi, mimořádně vynikajícím brzdným výkonem jak na mokré, tak i na suché vozovce.

Čtyři široké obvodové drážky slouží k rychlému odvodu vody a optimalizují jízdní vlastnosti na mokrých vozovkách. Optimalizovaný tvar drážek pak zajišťuje rovnováhu výkonů na mokrém a suchém povrchu. Součástí vývoje byla integrace nových technologií mísení za účelem dosažení vysoké míry přilnavosti běhounové směsi s příměsí siliky, která umožňuje lepší brzdný výkon na mokrých vozovkách.

„Při vývoji nových pneumatik Ventus Prime 3 jsme se zaměřili na záběrové a brzdné vlastnosti, a to především na mokré vozovce“, vysvětluje Dipl.-Ing. Klaus Krause, ředitel Evropského výzkumného a vývojového centra společnosti Hankook. „Úpravou asymetrického dezénu došlo ke zvětšení styčné plochy s vozovkou o deset procent. Díky pneumatikám Ventus Prime 3 lze s Fordem Focus Active jezdit mimořádně bezpečně a spolehlivě“.

Prémiová pneumatika Ventus Prime 3 získala v minulosti několik ocenění: V testu pneumatik, pořádaném klubem ADAC v roce 2018, byla pneumatika ohodnocena nejlepší známkou „Dobrá“ a v testu pneumatik, pořádaném redakcí časopisu Auto Bild v roce 2018, se umístila na prvním místě. Kromě toho byla pneumatika Hankook Ventus Prime 3 vyznamenána cenou Red Dot Design Award 2016 mezi 51 soutěžícími.

Společnost Hankook dodává pneumatiky do originální výbavy automobilů společnosti Ford Motor Company již od roku 1999. Aktuálně se pneumatiky Hankook dodávají na vozidla Ford po celém světě, počínaje Fiestou přes Explorer až po Mustang. Dodávkami pneumatik Ventus Prime 3 pro modely Ford Focus Active rozšiřuje Hankook své portfolio globální dodavatelské spolupráce v originální výbavě na celkový počet 45 značek.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com