Hankook jmenuje nového viceprezidenta pro severně-střední Evropu a státy CIS Hankook, F1 | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook jmenuje nového viceprezidenta pro severně-střední Evropu a státy CIS Hankook, F1 | Constructors F1 Constructors F1

Hankook jmenuje nového viceprezidenta pro severně-střední Evropu a státy CIS

Hankook Tire | 15.3.16 | Aktuality

Hankook 2016

Hankook jmenuje nového viceprezidenta
pro severně-střední Evropu a státy CIS

 
Inho Choi je jmenován společností Hankook Tire do funkce viceprezidenta pro severně-střední Evropu a státy CIS.  Příslušný region bude pan Choi řídit z varšavské pobočky Hankook.  Ve své nové funkci pan Choi představuje přínos pro společnost Hankook díky svým bohatým zkušenostem jak v prodeji, tak i v marketingu, které postupně získával na své dosavadní pozici generálního ředitele Hankook Tyre Mexico.
 
Neu-Isenburg, Německo, 14. března 2016

Výrobce prémiových pneumatik Hankook oznamuje jmenování nového viceprezidenta pro severně-střední Evropu a státy CIS, kterým se stává pan Inho Choi, působící ve varšavském sídle společnosti Hankook Tire Polska.  Pan Choi představuje přínos pro společnost na své nové pozici díky svým dvacetiletým zkušenostem v oblasti prodeje a marketingu, zaměřeného na průmyslovou výrobu pneumatik. Jedná s navázáním na úspěšnou expanzi společnosti Hankook v regionu severní a střední Evropy. Jeho předchůdce, pan Chang-Won Park, který měl uvedený region na starosti v letech 2013 až 2016, přebírá odpovědnost za globální prodej pneumatik jako originálního příslušenství pro výrobu automobilů. 

 

Svoji kariéru pan Choi zahájil již v roce 1995 v globálním hlavním sídle společnosti Hankook v Korei jako člen týmu pro zahraniční obchod. Od té doby pan Choi působil na různých manažerských pozicích týmů zahraničního prodeje pro Čínu a Turecko. Před svým jmenováním do nové funkce pro severně-střední Evropu působil jako generální ředitel společnosti Hankook v Mexiku.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com