Hankook rozšiřujesvé působení na trhu Evropy: Zakládá se nova pobočka v České republice Hankook, pneu, pneumatiky, | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook rozšiřujesvé působení na trhu Evropy: Zakládá se nova pobočka v České republice Hankook, pneu, pneumatiky, | Constructors F1 Constructors F1

Hankook rozšiřujesvé působení na trhu Evropy: Zakládá se nova pobočka v České republice

Hankook | 11.2.15 | Aktuálně

Hankook Pneu 2015

Své přítomnosti  v České republice výrobce Hankook připisuje velký strategický význam pro své působení na východoevropských trzích automobilového průmyslu.  Nová obchodní zastoupení v Praze umožní intenzivnější budování vztahů se zákazníky a obchodními partnery.

Neu-Isenburg, Německo/ Praha, Česká republika, 11. února2015 – Výrobce pneumatikHankook Tire s radostí oznamuje otevření své třinácté pobočky v Evropě. Zřízení české pobočky v Praze je reakcí na rostoucí poptávku po pneumatikách výrobce Hankook v Evropě.

Nová pobočka výrobce Hankook bude hrát významnou roli v oblasti zajištění dodávek produktů na trhy východní Evropy; jedná se o region, v kterém výrobce Hankook zaznamenává rostoucí poptávku po svých produktech, a to jak ze strany koncových spotřebitelů, tak i obchodních partnerů. Zřízení nové pobočky v Praze probíhá v souladu s realizací strategických záměrů výrobce Hankook působit na lokálních trzích a budovat úzký vztah se spotřebiteli a zákazníky za účelem poskytování optimálních řešení pro specifické požadavky ohledně pneumatik, jejichž výroba je výsledkem vývoje zaměřeného na aplikaci aktuálních aspektů, specifických pro daný trh, jakož i na aplikaci inovativních technologií.

V české pobočce povolal výrobce Hankook do funkce výkonného řediteleByounga Ryonga Leeho se značnými manažerskými zkušenostmi, které v posledních letech získal na trzích východní Evropy jako výkonný ředitelpobočky Hankook Tire v Budapešti.Ve svém maďarském působišti pan Lee úspěšně vybudoval za poslední tři roky významný růst značky Hankook, a to také na českém a slovenském trhu.„S radostí využiji této příležitosti k ještě užší spolupráci se zákazníky a obchodními partnery na lokálním trhu, kde poskytujeme velmi hodnotné služby. Navzdory velmi silnému zastoupení dalšíc značek na trzích v České republice a na Slovensku výrobce Hankook identifikuje vysokou poptávku po vysoce kvalitních produktech. Jsme přesvědčení, že se nám nadále podaří pozitivně ovlivnit rostoucí povědomí o naší značce a image naší značky.“prohlásilByung Ryong Lee, výkonný ředitel, Hankook Tire Česká republika, s.r.o.

Roman Plachý byl povolán do funkce manažera prodeje pro český a slovenský trh. V následujících měsících výrobce Hankook chystá další rozvoj působení své pobočky v Praze se záměrem posílit svůj tým prodejců a svůj marketingový tým.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com