Hankook se stává zakládajícím partnerem virtuální soutěže DTM Esports Classic Challenge Hankook, 2020, series, DTM , | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook se stává zakládajícím partnerem virtuální soutěže DTM Esports Classic Challenge Hankook, 2020, series, DTM , | Constructors F1 Constructors F1

Hankook se stává zakládajícím partnerem virtuální soutěže DTM Esports Classic Challenge

Felix Kinzer/Hankook | 5.5.20 | Pneumatiky Hankook

Hankook DT 2020 DTM

DTM spolu se svým dlouholetým partnerem pro pneumatiky, firmou Hankook přechází na krátkou dobu z asfaltu na obrazovku v podobě Esports Classic Challenge.  

Tato nová série závodů na hostitelské platformě RaceRoom začala 3. května a potkáme v ní závodníky DTM vstupovat do přímé virtuální soutěže s vášnivými sim závodníky. Čtyři následující květnové neděle ve 14 hodin (SEČ) šlápnou všichni řidiči na plyn ve vzrušujících živých přenosech. Virtuální závody budou vysílány na kanálech DTM a RaceRoom. Výrobce pneumatik Hankook, který je již desátým rokem exkluzivním partnerem DTM, bude zastoupen komplexní přítomností značky na závodních tratích a na vozidlech.

 

Neu-Isenburg, Německo, 5. května 2020

Strhující motoristický sport, vysoké rychlosti a nejlepší závodní pneumatiky pro vozy DTM. To je obrázek závodů DTM tak, jak jsme ho doposud znali. Výrobce prémiových pneumatik Hankook nyní vstupuje do virtuálního světa motoristického sportu a společně s DTM se stane zakládajícím partnerem DTM Esports Classic Challenge. Nově vytvořená závodní série sdružuje 15 současných a bývalých jezdců DTM a DTM Trophy, stejně jako známé influencery z virtuální závodní scény s dalšími pěti účastníky z komunity RaceRoom. Tito soupeři budou vybráni ze 100 nejrychlejších závodníků, kteří se osvědčili v kvalifikačním kole pro první závod, který začal 27. dubna. Jak je v mezinárodním motorsportu zvykem, závody budou profesionálně komentované v angličtině.

„Pro nás jako dlouhodobého partnera DTM bylo i v této těžké době pokračování naší společné úspěšné spolupráce a vytvoření DTM Esports Classic Challenge logickým krokem. Jako partner DTM pro pneumatiky přinášíme také potřebné odborné znalosti z reálného světa do tohoto virtuálního formátu motoristického sportu, protože motorsport a radost ze spravedlivé soutěže nejsou vázány na konkrétní platformu. Jsme proto potěšeni, že Hankook jako značka motoristického sportu bude zastoupena i v Esports Classic Challenge," komentuje Manfred Sandbichler, ředitel společnosti Hankook Motorsport Europe.

Nedělní závody se konají s využitím vozů z různých dob DTM, od klasických vozů sezóny 1992 až po modernější modely sezóny 2016. Hodinové závody jsou rozděleny do dvou kvalifikačních a závodních sekcí, které jsou stejně jako v reálném profesionálním sportu obohaceny o odborné rozhovory a analýzu po závodě. V simulaci na RaceRoom každou zatáčku, každý centimetr asfaltu a různé světelné podmínky zpracovali do nejmenšího detailu nejlepší návrháři tras v oboru. A samozřejmě se zde objeví i legendární trasy jako Nürburgring, Monza, Zolder, Spa Francorchamps nebo Brands Hatch.

"Vzhledem k tomu, že skutečné celosvětové závodní dráhy jsou uzavřeny kvůli koronaviru, zaznamenali jsme obrovský růst on-line závodění. Nyní, když všichni světoví závodníci chtějí soutěžit a špičkové počítače a cenově dostupné simulátory zužují propast mezi reálným a virtuálním světem, se esport stává důležitou součástí scény motoristického sportu," říká Marcel Mohaupt, výkonný ředitel ITR.

DTM Esports Classic Challenge – termíny (Časové pásmo SEČ):

3. května 14:00 Okruh 1 - sezóna 1992

10. května 14:00 Okruh 2 - sezóna 2013

17. května 14:00 Okruh 3 - sezóna 2014

24. května 14:00 Okruh 4 - sezóna 2016

31. května - bonusové jízdy

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com