Hankook spouští nový evropský kanál na Instagramu Hankook, F1,ČR,2020, Instagram | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook spouští nový evropský kanál na Instagramu Hankook, F1,ČR,2020, Instagram | Constructors F1 Constructors F1

Hankook spouští nový evropský kanál na Instagramu

Anna Pasternak/Hankook tire | 9.6.20 | Aktuálně

Hankook 2020

Kromě svých již zavedených aktivit v Evropě na Facebooku a na YouTube se Hankook posouvá na další digitální scénu.

Výrobce pneumatik spustí svůj nový kanál na Instagramu pod názvem @hankooktire.europe 8. června. Nový kanál nabízí všem zájemcům a nadšeným followerům technického obsahu a zejména automobilových témat různé relevantní informace z těchto oblastí a také o rozsáhlých aktivitách výrobce v oblasti motorsportu a jiných sportů.

Neu-Isenburg, Německo, 9. června 2020
Výrobce prémiových pneumatik Hankook posiluje svou přítomnost na sociálních sítích a krátce před začátkem léta uvádí svůj nový oficiální kanál na Instagramu pro evropské trhy. Začíná 8. června prvním postem pro nové followery společnosti Hankook v této stále populárnější platformě. Kromě informativního a stylového obsahu o černém zlatě se budou ukazovat dojmy z různých úžasných sportovních sponzorství.

Hankook například dlouhodobě udržuje velmi úspěšná fotbalová partnerství s Evropskou ligou UEFA Europa League, dále je to Real Madrid, Borussia Dortmund, SSC Neapol a AS Monako. Na Instagramu se též představí další sezónnější prémiové zakázky v jednom z nejdynamičtějších sportů na světě, ledním hokeji, kde Hankook uzavřel partnerství s KHL (Kontinental Hockey League - jedna z největších světových hokejových lig na světě) a také s HC Davos a mezinárodním Spengler Cupem. Další, obzvláště důležitou součástí jsou samozřejmě velkolepé dojmy četných aktivit Hankook v mezinárodním špičkovém motoristickém sportu, kde už má výrobce prémiových pneumatik dobře zavedené jméno.

„Jsme potěšeni, že můžeme našim zákazníkům a sledujícím z celé Evropy přinášet důležité zprávy o naší společnosti od nynějška také na Instagramu. Tím konkrétně posilujeme přítomnost naší prémiové značky Hankook na sociálních sítích a jsme schopni komunikovat témata pneumatik, inovací, sportu a motoristického sportu zejména mladší cílové skupině,“ říká Sanghoon Lee, prezident společnosti Hankook Tire Europe.

Instagramové fanoušky na @ hankooktire.europe čekají nejen krásné fotky a skvělé designové motivy, ale také zajímavá fakta o pneumatikách a automobilovém průmyslu. Příspěvky jsou doprovázeny různými příběhy. Každý měsíc jsou tyto příběhy plné nejsledovanějších, nejkomentovanějších a nejoblíbenějších příspěvků, a tak mohou být uživatelé vždy v obraze o tom, co se aktuálně děje. Sledující společnosti Hankook na Instagramu se též mohou těšit na atraktivní losování a soutěže. Více informací bude brzy následovat na samotném instagramovém kanálu

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com