Hankook Tire již druhým rokem na indexu DJSI World Hankook,ČR, f1 | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook Tire již druhým rokem na indexu DJSI World Hankook,ČR, f1 | Constructors F1 Constructors F1

Hankook Tire již druhým rokem na indexu DJSI World

Hankook Tire | 25.9.17 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2017

Už druhým rokem za sebou je, díky svým příslušným aktivitám, Hankook Tire uveden na globálně renomovaném Dow Jow indexu světové udržitelnosti.

 

Získané hodnocení zdůrazňuje především závazek společnosti Hankook Tire ohledně managementu udržitelného dodavatelského řetězce, korporátně-sociální odpovědnosti a filantropické činnosti, jakož i strategie v oblasti klimatu.

Neu-Isenburg, Německo, 25. září 2017
Výrobce prémiových pneumatik Hankook oznámil své zařazení na Dow Jones index světové udržitelnosti (DJSI World) na druhý následující rok. Tím potvrzuje svůj status jako jeden z mála výrobců s udržitelnou výrobou na světě.

Index DJSI byl zaveden v roce 1999 jako společný produkt S&P Dow Jones indexů a RobecoSAM, prvním globálním indexem pro hodnocení finančního, environmentálního a sociálního působení 2 500 společností s globálním hodnocením z hlediska tržní kapitalizace. Index DJSI hodnotí faktory korporátní udržitelnosti vedoucích společností z každého průmyslového sektoru po důsledných analýzách.

Záznam hodnocení na index DJSI World Class byl společnosti Hankook Tire udělen také na druhý následující rok díky nepřetržitému úsilí, které výrobce pneumatik v oblasti udržitelnosti vynakládá. Po zavedení prvního záznamu na index v roce 2016 se Hankook Tire se svými zaměstnanci proaktivně zapojil do iniciativ v rámci korporátně-sociální odpovědnosti a v této souvislosti zahájil činnosti sedmi různých výborů.

V roli odpovědného korporátního občana Hankook Tire zavedl svůj Systém integrovaného managementu CSR za účelem podpory nesčetných aktivit v rámci korporátně-sociální odpovědnosti (CSR). Systém integrovaného managementu CSR představuje klíčovou podstatu realizace závazků korporátně-sociální odpovědnosti výrobce Hankook Tire. Součástí systému je Strategický výbor, který slouží vrcholovému managementu k stanovení směrů udržitelné obchodní strategie, jakož i Koordinační výbor, koordinující aktivity dalších sedmi výborů, působících v oblasti realizace jednotlivých procesů v rámci obchodní udržitelnosti. Mezi jednotlivé výbory patří Výbor pro environmentální snášenlivost produktů, Výbor pro životní prostředí, bezpečnost a ochranu zdraví na pracovišti a energetické záležitosti (EHS-e), Výbor pro personální záležitosti, Výbor pro management etických záležitostí, Výbor pro dodržování právních předpisů, Výbor pro korporátní filantropické záležitosti, jakož i Výbor pro záležitosti dodavatelů.

Ke konci loňského roku Hankook Tire vypracoval svůj Plán pro dosažení CSR vize 2020, jehož součástí jsou definované střednědobé a dlouhodobé milníky, pomocí kterých lze dokončit realizaci a implementaci krátkodobých milníků, definovaných pro každý rok. Plán spočívá na postupné každoroční implementaci cílů za účelem zdokonalování příslušné uskutečnitelnosti.

Hankook Tire plánuje realizace v rámci své sociální odpovědnosti v souladu s cíli k rozvoji udržitelnosti (SGD), definovanými Spojenými národy, a své aktivity zaměřuje na následující čtyři oblasti působení: Rovnocennost žen a mužů, důstojnost pracovních podmínek a ekonomický růst, snižování rozdílů v příjmech, jakož i opatření v oblasti klimatu. Hankook Donggeurami Partners Co., Ltd., pobočka výrobce pneumatik, je od roku 2016 oficiálně certifikovaná jako zaměstnavatel tělesně postižených, jejichž počet se v řadách zaměstnanců zdvojnásobil od roku 2015. Tato pobočka poskytuje kromě toho nepřímé pracovní příležitosti pro postižené. Dobročinná nadace Hankook Tire Welfare Foundation, založená v roce 1990, realizuje nesčetné charitativní aktivity s dobrovolnou spoluúčastí zaměstnanců. Společnost podporuje dobročinné organizace, zaměřující se na problematiku charitativní lékařské péče, podporu mládeže v krizových situacích a dětí z rodin s nízkými příjmy.

„Hodnocení v rámci indexu DJSI Word Class na druhý následný rok pro nás představuje velkou čest a prokazuje kapacity společnosti Hankook Tire jako globálně udržitelná společnost.“, prohlásil Seung Hwa Suh, místopředseda představenstva a CEO společnosti Hankook Tire. A dodal: „Hankook Tire splní nejen své závazky ohledně Plánu pro dosažení CSR vize 2020, nýbrž také ohledně své odpovědnosti jako jeden z nejvýznamnějších globálních přímých dodavatelů do automobilového průmyslu.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com