Hankook Tire otvírá svůj první výrobní závod v USA Hankook, F1,ČR,2017 | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook Tire otvírá svůj první výrobní závod v USA Hankook, F1,ČR,2017 | Constructors F1 Constructors F1

Hankook Tire otvírá svůj první výrobní závod v USA

Hankook Tire | 23.10.17 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2017

Hankook Tire slavnostně otevřel svůj první výrobní závod v USA, ve federálním státu Tennessee.

Výrobce pneumatik tak důsledně pokračuje ve výstavbě své globální výrobní sítě. Otevření výrobního závodu v Tennessee zdůrazňuje úsilí výrobce pneumatik, svým zákazníkům v USA, jakož i na světových trzích, poskytovat špičkové technologie a inovační řešení, střižená na míru.

Seoul, Korea / Clarksville, Tennessee, USA / Neu-Isenburg, Německo, 23. října 2017

Výrobce prémiových pneumatik oficiálně uvedl během slavnostního otevření do provozu svůj první výrobní závod v USA. Moderní závod na výrobu pneumatik v Clarksville, Tennessee, představuje výsledek velmi významné investice do severoamerického trhu, která byla realizována v rámci celosvětové expanzní strategie koncernové společnosti. Tímto krokem má výrobce pneumatik k dispozici výrobní závody na všech významných automobilových trzích, a sice v Americe (USA), v Evropě (Maďarsku) a Asii (Koreji, Číně a Indonésii).

Nový výrobní závod v USA představuje elementární kámen realizace strategické vize výrobce Hankook na jeho cestě na celosvětově vedoucí pozici v segmentu výroby prémiových pneumatik. Slavnostního otevření nového výrobního závodu v Clarksville se zúčastnili mimo jiné guvernér státu Tennessee, Bill Haslam, americká poslankyně Marsha Blackburn, korejský generální konzul Seong-Jin Kim, jakož i mnozí zástupci z řad národních a regionálních politiků.

Nový výrobní závod v USA je již osmým výrobním závodem společnosti Hankook a v globálním měřítku představuje špičkové rozšíření vysoce moderních výrobních kapacit. Roční výrobní objem se odhaduje na 5,5 miliónů pneumatik, které tak bude výrobce Hankook moct dodávat svým zákazníkům na trzích v USA mnohem efektivněji. Díky provozu nového výrobního závodu má výrobce prémiových pneumatik kromě toho možnost cíleněji oslovovat potřeby zákazníků na americkém trhu a mnohem lépe tak podporovat své stávající a budoucí obchodní partnery v roli dodavatele pneumatik do originální výbavy nových automobilů.

„Nový výrobní závod v Tennessee je projevem rostoucích prodejů pneumatik Hankook v USA a také naší snahy se v globálním měřítku stát vedoucím výrobcem prémiových pneumatik,“ řekl Seung-Hwa Suh, předseda představenstva společnosti Hankook Tire. „Naše investice na trhu v USA je součástí našeho nepřetržitého angažovaného přístupu k vývoji a uplatňování inovací, špičkových technologií a poskytování mimořádně kvalitních zákaznických služeb. Díky tomuto vysoce modernímu a udržitelnému výrobnímu závodu můžeme realizovat náš kompletní hodnotový řetězec přímo v USA, počínaje vývojem, přes výrobu, až po prodej.

Během výstavby výrobního závodu o celkové ploše 140 000 metrů čtverečních na pozemku o velikosti 190 hektarů se výrobce Hankook rozhodl pro moderní design a udržitelný způsob výstavby. Ve výrobním závodu se nejprve spustí produkce pneumatik pro osobní vozidla, vozidla typu SUV a lehká užitková vozidla ze zavedených produktových sérií, určených pro trhy Severní Ameriky. Díky nejnovějším technologiím a vysoce automatizovaným procesům se od nového výrobního závodu, vybudovaného v důsledku kontinuální realizace investiční strategie, očekává, že se stane hnacím motorem koncernové společnosti k dosažení ekonomického růstu na severoamerickém trhu.

Výrobce Hankook realizoval nedávno další investice také v Evropě, mimo jiné ve výstavbě moderního indoor-testovacího centra, které je součástí moderního výrobního závodu v Maďarsku. Kromě toho výrobce Hankook uvedl počátkem roku do provozu nové testovací centrum zimních pneumatik, jehož činnost koordinuje Evropské centrum pro výzkum a vývoj v Hannoveru, v Německu. Nové testovací centrum splňuje celostní záměr koncernové společnosti obstát a více upevňovat svoji pozici v rámci vývoje a výroby pneumatik na evropských trzích. Mnozí výrobci prémiových automobilů, mezi které patří například prvotřídní značky Audi, BMW, MAN, Mercedes-Benz (osobní a nákladní vozidla), MINI, Porsche, Scania a VW, již používáním pneumatik Hankook v originální výbavě svých nových modelů, vyjádřili pneumatik Hankook důvěru.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com