Hankook Tire zahájil inovativní projekt v oblasti designu a ke spolupráci přizval londýnskou Royal College of Art Hankook,projekt, DTM, F1, | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook Tire zahájil inovativní projekt v oblasti designu a ke spolupráci přizval londýnskou Royal College of Art Hankook,projekt, DTM, F1, | Constructors F1 Constructors F1

Hankook Tire zahájil inovativní projekt v oblasti designu a ke spolupráci přizval londýnskou Royal College of Art

Hankook Tire | 25.1.18 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2018

Hankook Tire zahájil inovativní projekt v oblasti designu a ke spolupráci přizval londýnskou Royal College of Art

 

Hankook Tire zahájil svůj projekt „2018 Design Inovation“, představující výzvu pro realizaci nápadů a úvah na téma řízení vozidel v budoucnosti. Projekt probíhá ve spolupráci s prestižní londýnskou Royal College of Art.

Neu-Isenburg, Německo, 25. ledna 2018
Výrobce prémiových pneumatik Hankook oznámil zahájení svého projektu „2018 Design Innovation“. Design Innovation projekty se realizují pravidelně každé dva roky za účelem vypracování nekonečných možností designového provedení pneumatik, představující kreativní a realistické alternativy k mobilitě a řízení vozidel.

Tématem projektu „2018 Design Innovation“ je „Život budoucnosti přesahující mobilitu“. V roce 2035 se očekává intenzivní propojení lidí s technologicky vyspělými systémy, mezi které patří umělá inteligence a robotická zařízení. Mobilita budoucnosti se proto nebude jen omezovat na přepravu osob z bodu A do bodu B, nýbrž se stane také zdrojem široké škály nových prožitků a přidaných hodnot v porovnání s tradičním prostředím mobility. V tomto duchu byli účastníci projektu požádáni o vypracování nového konceptu pneumatik, integrovatelného do technologií autonomní jízdy, která představuje sama o sobě prožitek řízení v budoucnosti ze zcela jiného pohledu úhlu.

Projektu se zúčastní 10 absolventů studií designu vozidel z prestižní londýnské Royal College of Art. Výstupem prací všech účastníků má být 3D model pneumatiky budoucnosti, zahrnující design samotné pneumatiky, celého kola a celkového vzhledu. Projekt bude zahájen v lednu a bude ukončen koncem března. Vybrané příspěvky budou zpracovány v podobě animací a modelů v životní velikosti tak, aby byly připraveny včas k slavnostnímu udělení ceny v září.

Výrobce Hankook realizuje inovativní vize řízení vozidel v budoucnosti v rámci svých Design Innovation projektů již od roku 2012. Minulý projekt Design Innovation proběhl v roce 2016 ve spolupráci s University of Cincinnati na téma „Propojujeme propojený svět“. Vypracovány byly návrhy chytré mobility v mega-metropolích budoucnosti. V roce 2014 proběhl projekt ve spolupráci s Univerzitou designu, strojírenství a obchodu ve Pforzheimu, v Německu na téma „Významná výzva pro významnou změnu“. Projekt se zaměřil na klíčové role, kterou pneumatiky mohou hrát v éře změny klimatu. První projekt proběhl v roce 2012 ve spolupráci s University od Cincinnati na téma „Cesta do budoucnosti“.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com