Janík Motorsport startuje svou premiéru v sérii TCR Europe janík, Motorsdport, TCR, Europe, F1, | Constructors F1

etina English Rusky

Janík Motorsport startuje svou premiéru v sérii TCR Europe janík, Motorsdport, TCR, Europe, F1, | Constructors F1 Constructors F1

Janík Motorsport startuje svou premiéru v sérii TCR Europe

Pavlína Janíková/JV Sport Racing team ,s.r.o./Miroslav Sanytrák constructorfs1 | 5.5.21 | Aktuálně

TCR EUROPE 2021

Již tento víkend nastoupí český tým Janík Motorsport do prestižní série TCR Europe, která bude zahájena na Slovakia Ringu.

1

Velká výzva čeká na zkušeného jezdce, ambasadora Hyundai Slovensko – Maťa Homolu, který bude spoléhat na své bohaté zkušenosti právě z této série. Člen Juniorského Programu Hyundai Motorsport – Jáchym Galáš vsadí na svou mladickou dravost a týmovou spolupráci se svým slovenským kolegou. Díky intenzivním předsezónním testům je technika Hyundai i30 N TCR precizně nastavena a dopomůže tak jezdcům k dosažení nejlepších výsledků.

2

Efektivně využitý čas v podobě předsezónních testů na autodromech: Nürburgring, Zandvoort a Slovakia Ring bude chtít tým Janík Motorsport zúročit mezi kvalitní jezdeckou konkurencí již tento víkend. Společným cílem týmu a česko-slovenské jezdecké dvojice, Jáchym Galáš – Maťo Homola, bude dosažení co nejlepšího umístění a to právě na „domácím“ okruhu na Slovensku. Každý z jezdců se v předsezónní fázi intenzivně fyzicky připravoval a tato aktivita byla doplněna i o rozsáhlý trénink na simulátoru, který nabízí další slavné okruhy této série. Oba jezdci si v motoristických začátcích prošli motokárovou průpravou a často tak zařadí do své přípravy i trénink na motokárovém okruhu. Celý tým je plně připraven na debut v prestižní sérii TCR Europe a věří, že slovenský jezdec Maťo Homola bude atakovat přední příčky a juniorský jezdec Jáchym Galáš se bude svými výsledky postupně dotahovat na svého týmového kolegu.

4
Majitel týmu Janík Motorsport, Václav Janík uvedl: „Na uskutečněných předsezónních testech jsme měli možnost si vyzkoušet různá nastavení vozu a díky výborné zpětné vazbě, jak Maťa, tak Jáchyma, jsme dokázali techniku výborně připravit na start série TCR Europe. Celý tým se již těší na první závodní víkend a „domácí“ závodní okruh na Slovensku nám dodává speciální motivaci uspět mezi silnou mezinárodní jezdeckou konkurencí." Jezdec, Maťo Homola uvedl: „Závodit na domácím Slovakia Ringu pro mě bylo vždy výjimečné a začínat zde TCR Europe sezónu je obrovská výzva. Své zkušenosti, jak z domácího okruhu, tak z předešlých TCR sezón se budu snažit prodat svému týmu a cíl je jednoznačně umístění na stupních vítězů." Jezdec, Jáchym Galáš uvedl: „Na start TCR Europe sezóny se nesmírně těším a to právě na slovenský okruh, na kterém jsem již několikrát startoval, a nyní budu mít možnost se poměřit s evropskou jezdeckou špičkou. "

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com