Kauza Felipe Massa, spekulace, skutečnost, spravedlivost!? F.Massa, L. Hamilton, Ferrati, Fia, závody | Constructors F1

etina English Rusky

Kauza Felipe Massa, spekulace, skutečnost, spravedlivost!? F.Massa, L. Hamilton, Ferrati, Fia, závody | Constructors F1 Constructors F1

Kauza Felipe Massa, spekulace, skutečnost, spravedlivost!?

Miroslav Sanytrák, foto: www.activepictures.cz | 20.3.24 | Aktuality

Formule 1 - dění 2024 - historie

Existuje skutečnost, spravedlivost,  přijde Lewis Hamilton o svůj titul mistra světa z roku 2008??? Jak to vidím já??

Všichni sledují záležitost žaloby, kterou podal F.Massa ke výsledku mistrovství světa formule 1 v roce 2008. Lewis Hamilton zvítězil takzvaně o prsa, tedy o 1 bod nad Felipem Massou, byl to jeho první titul mistra světa ve formuli 1. 

Bylo zde určité pozadí spekulací, které nyní vyplývá na venek. Zvláštní a co je pravda? Údajně samotný B.Ecclestone prohlásil, že by výsledky mistrovství světa F1 měly být analuvány.

Moje zamyšlení je velmi jednoduché , piloti přece nemohli za spekulativní jednání týmu Renault, či porušení pravidel FIA, co je pravda???? Co skutečně řekl bývalý šef FIA, kdo bude vyšetřovat skutečnosti roku 2008 ???????

Utichne celá kauza a F.Massa ostrouhá mrkvičku, jak se u nás říká???

A jak to vidím já????

Nebudeme - li brát určitou shodu náhod, ale spekulace kolem závodu a rozhodnutí .....piloti za to celkově nemohou - tedy budou za rok 2008 dva mistři světa???
Nebo se to vyřídí soudně a F.Massa dostane odškodnění - kdo mu ho zaplatí - FIA? To vše jde ale proti sobě, když kdokoliv zaplatí, tím vlastně uzná pochybení a potvrdí jeho snahu být mistrem světa.

Nebo ročník 2008 bude anulován a potom nebude nikdo mistrem světa, piloti v tabulkách přijdou o body, Lewis Hamilton bude jenom 6ti násobným misterm světa??? No , co říkáte, asi je někde něco špatně. 

 

 

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com