Končí druhý ročník projektu Jedu s dobou, autodrom nabízí poslední termíny bezplatného kurzu Autodrom Most, okruhy , závody , F1, Jedu s dobou | Constructors F1

etina English Rusky

Končí druhý ročník projektu Jedu s dobou, autodrom nabízí poslední termíny bezplatného kurzu Autodrom Most, okruhy , závody , F1, Jedu s dobou | Constructors F1 Constructors F1

Končí druhý ročník projektu Jedu s dobou, autodrom nabízí poslední termíny bezplatného kurzu

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 7.11.19 | Aktuality

Autodrom Most 2019

Druhý ročník úspěšného celorepublikového projektu Jedu s dobou, určeného pro řidiče a řidičky starší 65 let, je v samém závěru.

1

 

Jeho součástí jsou bezplatné šestihodinové kurzy bezpečné jízdy. Jedním z osmi center bezpečné jízdy zapojených do projektu je i mostecký autodrom, patří mezi nejvyhledávanější. „Od začátku roku jsme uspořádali čtrnáct kurzů v sedmi dnech, vždy dopolední a odpolední. Nyní nás čekají poslední dva dopolední kurzy, a to v neděli 17. listopadu a v neděli 1. prosince. Volné termíny ještě jsou, senioři z řad řidičů tedy mají stále šanci. Naše kurzy patří k nejvyhledávanějším, nikdo by proto neměl s registrací váhat,“ upozornila ředitelka polygonu společnosti AUTODROM MOST Veronika Raková.

Zájemci o listopadový nebo prosincový termín bezplatného kurzu bezpečné jízdy v Mostě se mohou hlásit zde. Oba začínají v 08:00 hodin. Po teoretické výuce v učebnách následuje praktický výcvik ve vlastním voze na plochách polygonu. Maximální počet účastníků v jednom kurzu je 60, instruktoři je rozdělí do skupin po maximálně deseti řidičích. Součástí bezplatného kurzu je i oběd. Více informací o projektu Jedu s dobou senioři najdou zde.

2

Ideou vzdělávacího programu pro širokou aktivní motoristickou veřejnost seniorského věku je navázat na celoživotní zkušenosti řidičů s cílem rozšířit jejich informovanost v oblasti legislativy, bezpečnosti silničního provozu a zdravovědy s následným ověřením jejich řidičských návyků. V roce 2018 absolvovalo kurz bezpečné jízdy v osmi centrech po celé republice více než 3500 seniorů.

Organizátorem vzdělávacího programu je Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů Autoklubu ČR (AČR) ve spolupráci s Radou seniorů ČR.

3

Finanční podporu poskytuje fond zábrany škod ve správě České kanceláře pojistitelů. „Podmínkou je absolvovat kurz ve vlastním voze. Letošní novinkou pak možnost účasti dvou osob ve vozidle, lze jej sdílet například s partnerem nebo partnerkou. V takovém případě ale musí každý z nich vyplnit rezervační formulář. Oba se totiž při výcviku střídají za volantem,“ vysvětlila Raková.

Mostecký autodrom nabízí kurzy bezpečné jízdy pro řidiče celoročně. Jejich náplň se přizpůsobuje různým skupinám, například mužům, ženám, mladým začínajícím řidičům, rodinným příslušníkům či pracovním kolektivům. Kurzy využívají plochy polygonu, který patří k nejkomplexnějším a nejmodernějším zařízením u nás. Svou dispozicí, instalovanými technologiemi a dalšími navazujícími aktivitami nabízí jedinečné podmínky pro výuku a výcvik řidičů ve všech oblastech problematiky řízení vozidel. Více informací o kurzech zájemci najdou zde.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com