Kupóny na testovací jízdy pro veřejnost na autodromu je možné zakoupit on-line testy, autodrom, Most, | Constructors F1

etina English Rusky

Kupóny na testovací jízdy pro veřejnost na autodromu je možné zakoupit on-line testy, autodrom, Most, | Constructors F1 Constructors F1

Kupóny na testovací jízdy pro veřejnost na autodromu je možné zakoupit on-line

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 28.7.20 | Aktuality

Autodrom Most 2020

Zájemci z řad veřejnosti o jízdu vlastním vozem či motocyklem po velkém závodním okruhu mosteckého autodromu si mohou kupóny nyní zakoupit i on-line na webových stránkách v sekci Shop.

1

Umožnilo to spuštění nového e-shopu společnosti AUTODROM MOST. Dosud byly kupóny opravňující jejich majitele k pohybu po dráze po dobu 25 minut k dispozici pouze na místě v den konání testovacích jízd, a to u pracovníka autodromu ve startovní věži.

2

Nejbližší testovací jízdy pro veřejnost se uskuteční ve čtvrtek 6. srpna od 09:00 do 16:30 hodin, a to včetně hodinové polední přestávky.

3

Více informací zde. „Do prodeje na e-shopu vyčleníme polovinu kapacity kupónů, druhou půlku si zájemci mohou zakoupit na místě. Přeci jen ne každý má možnost nákupu on-line. Nebylo by proto správné, aby ti, kteří k nám dorazí často i z dost vzdálených lokalit, museli domů s nepořízenou,“ vysvětlila zástupkyně sportovního ředitele autodromu Alice Nováková.

Součástí akce je také pokračování už šestého ročníku soutěže pro amatérské jezdce The Most Challenge, okruh je pro ni vyčleněn od 16:30 do 18:00 hodin. Organizátoři upravili pravidla, změny se týkají použití pneumatik semi slick, bodovacího systému nebo zavedení podmínky pro klasifikaci v soutěži. „Vzhledem k uzavření areálu autodromu a následnému omezení činnosti vzhledem k opatřením vlády proti šíření koronaviru jsme letos soutěž zahájili se zpožděním až 1. června. Nicméně snažíme se nabídnout co nejvíce termínů, aby si všichni přišli na své a měli případně šanci se zlepšit,“ upřesnil obchodní manažer pro sport autodromu Jakub Krafek.

V soutěži se počítá nejlepší čas na jedno kolo dosažený v běžně vyráběném automobilu se sériovými pneumatikami. Podmínkou je platná registrační značka vozu. Bodovací ratingový systém, zavedený před dvěma lety, však dává šanci na celkové vítězství i jezdci, který nedosáhne absolutně nejrychlejšího času. Auta soutěžících jsou rozdělena podle výkonu motoru do čtyř kategorií: N1, N2, N3 a N4.

Šampion The Most Challenge se může těšit na jízdu v okruhovém závodním speciálu OCR. Jeho nejúspěšnější rivalové na druhém a třetím místě a vítězové jednotlivých vypsaných kategorií si odnesou věcné ceny a poukázky na služby autodromu.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com