Lewis Hamilton dnes získá čtvrtý titul mistra světa, spekulace nebo holá skutečnost? Lewis,Hamilton, Mercedes , grand prix, okruh, Sebastian, Austin ,USA | Constructors F1

etina English Rusky

Lewis Hamilton dnes získá čtvrtý titul mistra světa, spekulace nebo holá skutečnost? Lewis,Hamilton, Mercedes , grand prix, okruh, Sebastian, Austin ,USA | Constructors F1 Constructors F1

Lewis Hamilton dnes získá čtvrtý titul mistra světa, spekulace nebo holá skutečnost?

Miroslav Sanytrák / foto Jiří Křenek | 22.10.17 | Komentáře - M.Sanytrák 2017

F1 2017

Lewis Hamilton dnes získá čtvrtý titul mistra světa, spekulace nebo holá skutečnost?

 

Všechny předpoklady tomu nasvědčují. Může se stát cokoliv, dle statistiky  by musel Lewis vyhrát,  a Sebastian dojet na šestém místě  či horším, Lewis skončí druhý a Vettel dojede na deváté pozici  a horší a Bottas nevyhraje, což je asi ta největší neskutečnost, co si dovedeme představit.

Podívejme se však , co se stalo v Austinu při trénincích a kvalifikaci u Ferrari.

Mechanici přestavěli, respektive postavili přes noc kompletní monopost Sebastiana Vettela, za což jim náleží smeknutí čepice  a hluboký úklon a Sebastian si s tímto vozem dojel  pro druhou pozici postavení na startu. Z druhé strany si je třeba ale uvědomit, co se technicky děje  ve Scuderii Ferrari, která prohrává jasným způsobem Vettelovi titul, vyrovnanost souboje by byla zcela normální, kdyby Sebastian Vettel či Kimi Raikkonnen neměli technické potíže, to tak je a to musí přiznat každý , kdo situaci sleduje. Vždy jsou technické potíže ale i TOP týmu by neměly být tak se doslova táhnoucí sezónou, toto je Ta vážná situace. Podívejte se na McLaren, jeden z dřívější velké trojky a kde je dnes? Zvedající se kůň z Maranella opět onemocněl , co se děje  v týmu ? Můžete mít super pilota, když Vám nefunguje technika, i on je Vám v tu chvíli k ničemu, naopak mu dáváte dost psychicky zabrat.

 

V týmu stačí, aby jeden člověk byl flustrovaný a dával to na sobě znát a tento stav je  potom jako virus v počítači, přeskakuje z jednoho na druhého, v týmu Scuderie Ferrari  jsou dva flustrovaní Sebastian jako číslo 1. a Kimi jako číslo 2, to je moc najednou.

 

Scuderia Ferrari muže ještě vyhrát mistra světa, ale to by se skoro musel stát zázrak, či sabotáž u Mercedesu, domnívám se, že k tomu nedojde  a Lewis bude dnes mistrem světa.

 

Z jedné strany do statistik přibude další čtyřnásobný mistra světa formule 1, ale pětinásobný mistr světa f1, to má větší zvuk  a cesta Sebastiana ve šlépějích Michaela by byla krásnou a zvlášť u Ferrari. To by se však tým Scuderie Ferrari musel stát něčím jiným než v současnosti je!!!!

Zvítězí opět německá disciplína podporovaná rakouským mágem formule 1, který tuto disciplínu posunul u Mercedesu do oblak nebo se stane zázrak a italský tým půjde vpřed???

Uvidíme dnes v 21.00 na RTL . Ač jsme nezávislým v rámci formule 1, srdcem jsme Ferrari a chtěl bych věřit na zázraky. Z druhé strany zde vidím disciplínu, soustředěnost  a vyrovnané výsledky a pokoru Lewise, že bych mu to přál  asi více než Sebastianovi.

 

A možná by na příští rok měl tým z Maranella více přemýšlet a pracovat, určitě pod vedením Maurizia Arrivabeneho. Osobně bych do týmu povolal R.Browna, který by byl velkou posilou pro další období.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com