Motorkáři mohou trénovat na mosteckém autodromu Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1

etina English Rusky

Motorkáři mohou trénovat na mosteckém autodromu Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1 Constructors F1

Motorkáři mohou trénovat na mosteckém autodromu

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 23.4.20 | Bezpečnost i v F1

Bezpečnost 2020

Mostecký autodrom zve jezdce na motocyklech, minibicích či motokárách na malý závodní okruh na výcvikových plochách polygonu, kde mohou individuálně trénovat.

1

První termín organizátoři stanovili na čtvrtek 7. května od 09:00 do 17:00 hodin. Zájemci se mohou hlásit nejpozději dva dny předem na telefonním čísle 702 143 084 nebo e-mailové adrese rakova@autodrom-most.cz. Počet účastníků tréninkových jízd je omezený, nikdo by tedy neměl s registrací váhat.

2

Každý z přihlášených jezdců absolvuje na malém okruhu osm patnáctiminutových jízd, cena 1 000 Kč bez DPH zahrnuje i občerstvení v podobě obložené bagety a nápoje. „Úhrada musí být bezhotovostní, tedy bankovním převodem předem nebo na místě prostřednictvím platební karty. Zázemí pro jezdce bude připraveno na seřaďovací ploše polygonu s možností připojení na elektřinu. Tréninky se uskuteční na vlastní nebezpečí bez zdravotního a technického zabezpečení,“ upozornila ředitelka polygonu společnosti AUTODROM MOST Veronika Raková.

3

Profesionální jezdci se svými týmy mohou v souladu s rozvolněním opatření proti šíření koronaviru v omezeném počtu trénovat už od pondělí 20. dubna na velkém závodním okruhu autodromu. Využil toho jako první tuzemský tým Buggyra Racing i s novou posilou Tomášem Engem, jedním z našich nejúspěšnějších jezdců a dosud jediným českým pilotem F1. Do Mostu tým dorazil se závodními speciály Mercedes GT, Renault Clio a samozřejmě s truckem připraveným pro letošní ročník evropského šampionátu okruhových tahačů.

Vedle obou závodních okruhů autodrom zpřístupní i offroadový areál pro předem nahlášené jednotlivce na terénních motocyklech či čtyřkolkách.

4

Všichni po rezervaci na výše uvedených kontaktech a následné registraci v den konání akce obdrží mapku s vyznačenou trasou a krátkou instruktáž od pověřeného zaměstnance polygonu.

Areál autodromu zůstává vzhledem k vyhlášenému stavu nouze v souvislosti s šířením koronaviru a pandemií nemoci Covid-19 veřejnosti uzavřený. Možnost individuálních tréninků je součástí postupného uvolňování vládou přijatých preventivních opatření. „Jezdci budou trénovat jednotlivě a při dodržování přísných hygienických pravidel. Velikost našeho areálu nám umožňuje prakticky bezkontaktní režim,“ vysvětlila ředitelka.

Další termíny individuálních tréninků organizátoři zveřejní s předstihem na webových stránkách www.autodrom-most.cz.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com