Motorsport pod jednou střechou Racingexpo, výstava, automobily, Ferrari, Ford | Constructors F1

etina English Rusky

Motorsport pod jednou střechou Racingexpo, výstava, automobily, Ferrari, Ford | Constructors F1 Constructors F1

Motorsport pod jednou střechou

Racingexpo | 17.10.17 | Aktuality

Racingexpo 2017

Motorsport pod jednou střechou

Závodní sezona se pomalu chýlí ke konci. Nejeden fanoušek si proto povzdechne: Kéž by se můj milovaný sport mohl přesunout někam, kde by mu nevadily rozmary počasí. My máme pro věrné příznivce řešení – Racing Expo!

Racing Expo je unikátní specializovaná výstava automobilové a motocyklové závodní techniky a s tím spojených aktivit.

Její premiérový ročník se uskuteční od čtvrtka 9. listopadu do soboty 11. listopadu 2017 v areálu PVA Expo Letňany v Praze.

Návštěvníky bude očekávat více než sto exponátů, z nichž některé, jako například speciál Ford Mustang ze seriálu NASCAR Wheelen Euro Series, se v České republice představí vůbec poprvé. K vidění budou i další výjimečné vozy, například Ferrari 488 GT3, BMW M6, Audi R8 GT3, Ferrari 430 GT2, mistrovské tahače Buggyra a mnoho dalších. Připravena bude také celá řada setkání se zajímavými osobnostmi, současnými špičkovými jezdci, stejně jako velkými hvězdami minulosti.

A protože svět motosportu je navýsost dynamický, nabere také Racing Expo pořádné obrátky.

Přítomným poskytne nepřeberné množství adrenalinových zážitků, přičemž některé z nich si budou moci vyzkoušet na vlastní kůži.

Racing Expo 2017 je otevřeno veřejnosti v pracovní dny od 10 do 18 hodin, v sobotu od 10 do 17 hodin. Vstupné činí 200 Kč na místě nebo 150 Kč v předprodeji. Bližší informace najdete na www.racingexpo.cz

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com