MUSCLE&FITNESS 2/2017 je tady! MUSCLE&FITNESS , climber, skokan roku, skokan roku F1, F1, formule 1 | Constructors F1

etina English Rusky

MUSCLE&FITNESS 2/2017 je tady! MUSCLE&FITNESS , climber, skokan roku, skokan roku F1, F1, formule 1 | Constructors F1 Constructors F1

MUSCLE&FITNESS 2/2017 je tady!

Erik Rédli/MUSCLE&FITNESS | 1.2.17 | MUSCLE&FITNESS časopis

MUSCLE&FITNESS 2/2017

* Jak trénuje hvězda smíšených bojových umění a tvář UFC Conor McGregor? Jak se vyučený instalatér z irského Dublinu propracoval až na samotný vrchol pomyslné pyramidy ultimátních zápasů a k statutu mezinárodní celebrity? Které jsou jeho nejpamátnější zápasy v oktagonu a kterými proslovy na adresu svých soupeřů nejvíce rozvířil hladinu veřejného mínění?

Pokérovaná postava irského bojovníka dominuje i titulní stránce únorového vydání a navazuje tak na tradici elitních bijců, jimž se již dostalo tohoto exkluzivního prostoru. (V minulosti třeba Bruce Lee, Brock Lesnar, Nate Marquardt nebo Frank Mir.)

1 

* Jak cyklováním tréninkové objemu a intenzity překonat stagnaci a zaznamenat nové přírůstky svalových objemů i síly?

 

* Co se skrývá za tréninkovou metodou BFT (Beyond Failure Training), známou i jako trénink za hranicí svalového selhání (což je doslovný překlad anglického názvu)? Jaké jsou zásady uplatňované u tohoto systému? A jak vypadá návrh konkrétního tréninkového plánu, vycházejícího z této metody?

 

* Brutální paže: 20 tipů od 20 účastníků některého z posledních ročníků Mr. Olympia a 212 Olympia na rozvoj impozantních nadloktí!

 

* Jak účinně spalovat tělesný tuk? Přehled 101 způsobů, jak získat vyrýsovanou postavu a zbavit se nežádoucích tukových polštářků.

 

* Proč jsou kladivové zdvihy křížem přes tělo cennou akvizicí tréninku bicepsů?

2 

* Extenze kvadricepsů – kdysi a nyní. Pohled na osobní genezi vztahu k populárnímu cviku z pera publicisty M&F a historika silových sportů Josefa Švuba.

 

* Jaká jsou specifika tréninkového systému Y3T, navrženého trenérem šampionů Neilem Hillem. (Spolupracuje například s Jamesem Lewisem a Williamem Bonacem.) Proč se Neilův program dobře hodí ke zlepšení zaostávajících svalových partií? Jak by vypadal v praxi trénink Y3T například pro prsní svaly?

 

* Jak trénuje trojnásobný držitel titulu Nejsilnější Slovák, strongman Igor Petrík?

 

* Jaká je tréninková a stravovací filosofie kulturisty Tomáše Tabačiara, jenž po loňských skvělých výsledcích na amatérských pódiích míří letos od IFBB Professional League?

 

* Královna Courtney: profil a stravovací tipy aktuální držitelky titulu Bikini Olympia Courtney King. Plus dosud nepublikované a mimořádně atraktivní fotografie 23leté americké krásky!

 

* Z čeho sestává standardní tréninková lekce elitního slovenského crossfitera Jozefa Porubského? Na co klade v tréninku důraz a co považuje za naprosto nezbytné?

 

* Proč je potřeba procvičovat bicepsy jak ve zkrácené, tak v protažené pozici?

 

* Jak rozvíjet sílu a vytrvalost na veslařském trenažéru? Jaká je optimální technika veslování a jak si sestavit efektivní tréninkový program na tomto populárním aerobním náčiní?

 

* Ženy a shyby: jak se zlepšit v přítazích na hrazdě?

 

* Vnitřnosti jsou nejen vítaným zdrojem živočišných bílkovin. Proč byste je měli zařadit do svého jídelního lístku?

 

* Zelené rolky: jak připravit chutné vegetariánské jídlo, plné bílkovin?

 

* Kreace svátečních jídel pro všední dny: recepty na krůtí a jiné dobroty a tipy, jak později všechny zbytky dále využít.

 

* Jak vypadali finalisté ME 2016 INBA v naturální kulturistice a fitness?

 

* Jaké výkony byly k vidění na mezinárodní Grand Prix Slovakia 2016 v silovém trojboji dorostu a juniorů v Časté?

 

* V jaké formě se představili medailisté 38. ročníku Grand Prix Pepa Opava a Tatranského poháru, jenž se loni konal již po šestatřicáté?

 

* Čím si během tří měsíců trvání soutěže DO FORMY S MUSCLE&FITNESS 2016 prošla Zlatica Krištiaková, vítězka kategorie žen nad 45 let?

* Hvězdy minulosti: Esmat Sadek. Profil loni zesnulého egyptského kulturisty, jehož soutěžní kariéra trvala téměř pět desetiletí.

 

* Retro filmy drsných mužů. Chcete si prověřit své znalosti o představitelích fyzicky zdatných hrdinů z obou stran zákona? Po zaslání správných odpovědí budou vylosovaní šťastlivci odměněni DVD nosiči s akčními snímky!

 

Odpovědi na všechny tyto otázky (a ještě mnoho dalších) najdete v magazínu MUSCLE&FITNESS číslo 2/2017!

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com