Na návštěvě u týmu HKC Ivana Houzáka na autodromu v Mostě 14.3.2018 HKC, tým, Ivan Houzák, mechanici, pilot, autodrom, Most ,Unhošť, zimní, počasí | Constructors F1

etina English Rusky

Na návštěvě u týmu HKC Ivana Houzáka na autodromu v Mostě 14.3.2018 HKC, tým, Ivan Houzák, mechanici, pilot, autodrom, Most ,Unhošť, zimní, počasí | Constructors F1 Constructors F1

Na návštěvě u týmu HKC Ivana Houzáka na autodromu v Mostě 14.3.2018

Miroslav Sanytrák | 17.3.18 | Aktuálně

HKC Racing 2018

Autodrom Most a moje návštěva u týmu HKC Ivana Houzáka ve středu 14.3.2018 .

HKC

 

Z Unhoště jsem vyjížděl směr Most kolem 8.00 hodiny a počasí nebylo zrovna nejlepší, pršelo a až cca 20 km před Mostem přestalo. Ráno mi manželka upozorňovala, že bude zima, takže zimní bunda a čepice to bylo to pravé. 

Na první fotografii výše vidíte z leva:Ivan Houzák, majitel, Petr Zelenka sedící - pilot, vedle něho mladší mechanik Petr Vítek a další stojící starší mechanik Wolfgang Michael Krebitz, starší a mladší je zde myšleno věkem.  Každý zde má svoji jasnopu vymezenou pozici a a tím i práci. Vše je ale podřízeno pilotovi. 

Tým HKC Racing mne přijal jako vždy velmi srdečně a já fotografoval, oprášil trochu svoji němčinu, pobavili jsme se o různých dalších možnostech spolupráce, která bude propagována ještě na jiném místě tohoto portálu. 

Helma

Helma šefá týmu HKC Racing pana Ivana Houzáka, musel jsem ji prostě vyfotografovat.

Most

Autodrom Most byl prostě ten den  ponurým.

Zelenka pilot

Petr Zelenka před svojí formulí Renault na autodromu v Mostě.

Příprava na sezónu 2018 a testování probíhalo dle jasných pravidel a vše běželo jak švýcarské hodinky Rolex, jak jsem nakonec u týmu HKC Racing zvyklý.

Kontrola je důležitá.

Kontroluje se úplně všechno, od motoru počínaje po brzy, utahují se bezpečnostní pásy přesně na tělo pilota, dávají se pokyny, pozor - trať bude klouzat, je namoknuto. Díky testování i jiných aut, ne formulí, je i důležitý pokyn: "Bacha, formule není vidět na trati z normálního auta, nejde o závod, ale o test, takže nejezdit vedle něho!" 

První test

Poslední pokyny před výjezdem na trať svému pilotovi předává šéf týmu HKC Racing pan Ivan Houzák. A jedéééééééééééééém! 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com