Naše návštěva v Bratislavě Muscle&Fitness, fitness,motorsport, Bratislava, Unhošť , F1, formule 1, sport, vítr, stupeň Celsia, | Constructors F1

etina English Rusky

Naše návštěva v Bratislavě Muscle&Fitness, fitness,motorsport, Bratislava, Unhošť , F1, formule 1, sport, vítr, stupeň Celsia, | Constructors F1 Constructors F1

Naše návštěva v Bratislavě

Miroslav Sanytrák / fotoPaedDr.Petra Sanytráková | 1.3.18 | MUSCLE&FITNESS časopis

Projekt 2018

MF

Návštěva v redakci světového časopisu Muscle&Fitness v Bratislavě. 

Návštěva byla naplánována na 27. 2.2018  v čase mezi 10.00 až 10.30 hodin. Předtím jsem koupil elektornickou známku na dálnici v kanceláři UAMK, kde ji vždy kupuji. Z Unhoště jsme vyráželi přesně v 6.30 směr dálnice D1 na Brno, teploměr venku ukazovat  minus 11 stupňů Celsia. Cestou se však teplota směrem na východ měnila a skončila na minus 15 stupních někde před Bratislavou a v Bratislavě na místě teploměr ukazoval minus 7 stupňů Celsia, foukal však vítr. 

Cesta byla celkem dobrá a naše HONDA CIVIC 5D svištěla po hrbolaté dálnici celkem dobře. Bylo 10.00 když jsem pokládal prst na zvonek redakce časopisu Muscle&Fitness. Přišla nám otevřít mladá milá slečna, která nás pozvala dovnitř. Hned v úvodu našeho setkání nás vítala Petra Šišková s jejím  srdečným úsměvem, jako staří přátelé jsme se hned objali, následovalo představení ostatním i představení mé ženy, která měla za úkol nás všechny vyfotografovat - výše uvedená fotografie z mobilu : zleva šéfredaktor Boris Bárdoš, Já , Petra Šišková a Erik Rédli. 

Dostali jsme výbornou kávu a snad bychom si povídali do večera, setkání bylo velmi příjemné.Už jsme doslova plánovali spolupráci, rozvíjeli nápady, nakonec jsem "klukům" nabídl tykání, prostě mi to tak přišlo od srdce. 

Cíl setkání - domluvit spolupráci  na připravovaném projektu se podařil. Časopis Muscle&Fitness bude mediálním partnerem projektu. 

Po asi hodinové "poradě" nás paní Petra Šišková doprovodila na místní hřbitov, kde jsme zapálili svíčku PhDr. Ludovítovi Majorovi a uctili jsme tak jeho památku. 

Abychom si udělali "výlet", došli jsme k Dunaji, udělali si selfie, potom si dali malý gáblík v restauraci Prazdroj nedaleko Slovenského národního divadla, v místní Bille hned vedle koupili slovenské pivo  "Zlatý bažant" a z parkoviště "Galerie", naproti  SND , vyrazili zpět do Unhoště.

Cesta zpět byla opět klidnou, při dodržování rychlosti 130km/hod jsme dorazili domů do Unhoště celkem v pohodě, venku bylo odpoledne cestou od minus 6 do 9 stupňů Celsia. 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com