Nejlepší posádky The Most RALLY získají odměnu, rozdělí si 60 tisíc korun Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1

etina English Rusky

Nejlepší posádky The Most RALLY získají odměnu, rozdělí si 60 tisíc korun Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1 Constructors F1

Nejlepší posádky The Most RALLY získají odměnu, rozdělí si 60 tisíc korun

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 17.10.16 | Aktuality

Most 2016

První tři posádky v kategorii vozů s oběma poháněnými nápravami a první tři posádky v kategorii vozů s jednou poháněnou nápravou volného sportovního podniku The Most RALLY #1 získají finanční odměnu.

 

Závod se pojede v areálu mosteckého autodromu jako rallyexhibice v sobotu 29. října. V každé z obou kategorií si vítězná dvojice odveze prémii 15 tisíc korun, jezdci s navigátory na druhých místech 10 tisíc korun, bronzovým posádkám pak náleží 5 tisíc korun. K účasti v tomto podniku se posádky mohou přihlásit zde.

„Motivace je o to zajímavější, že všichni účastníci závodu jsou osvobozeni od startovného. Mysleli jsme i na diváky, kteří mají vstup do areálu autodromu také zdarma,“ upřesnila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Soutěž zahrnuje dvě okruhové rychlostní zkoušky na tři kola s asfaltovým i šotolinovým povrchem, každou z nich posádky absolvují dvakrát. Z hlediska bezpečnosti má mostecká rally proti tratím v otevřeném terénu obrovskou výhodu. Obě trasy rychlostních zkoušek vedou po dráze a obslužných komunikacích uzavřeného okruhu. Nehrozí tak střet s vozem, který by se například dostal mimo trať.

Výhodou uzavřeného okruhu je i možnost uspořádat v sobotu pro diváky celodenní bohatý doprovodný program. Těšit se mohou na řadu atrakcí včetně dětského dopravního hřiště, motokárové dráhy, dráhy pro čtyřkolky či zázemí s občerstvením a nabídkou alkoholických i nealkoholických nápojů.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com