Nové FotoVideo je tady! FotoVideo, fotokurzy, fotoslužby, F1 | Constructors F1

etina English Rusky

Nové FotoVideo je tady! FotoVideo, fotokurzy, fotoslužby, F1 | Constructors F1 Constructors F1

Nové FotoVideo je tady!

Míla Lněničková/ FotoVideo | 30.1.20 | Aktuality

FotoVideo 2020

Mimořádné foto a video v únorovém FotoVideo

Námětů je spousta, píšete, nabízíte, ptáte se! Které vybrat, abychom vyhověli většině z vás? Spousta z vás žije technikou a docela těžkým rozhodováním, čím fotit a jak moc podlehnout svodům zrcadlové či bezzrcadlové technologie. Jiní správně řeší svůj osobní fotografický růst a my jsme tak trochu ta vrba u potoka. Ale věřte, že vás všechny rádi vyslechneme. Tak pište a pište!

Začínáme jako vždy úvodníkem…

Jak jinak, že. Šéfredaktor si na úvod trochu zafilozofoval, samozřejmě v souvislosti s vaším focením a natáčením videa, kteréžto činnosti jsou hlavní náplní našeho časopisu, a o kterém mu píšete. Tvrdí, že bychom neměli podléhat módním svodům nabídkám nekonečné krásy a dokonalosti (a to nejen v technice), ani vidět svět jen černobíle, i když se právě v soutěži Fotograf roku zabýváme černobílým portrétem.

Za vše mohou sociální sítě?

Ponoukání ke zlobě, podrazům a nenávisti, o kterém nám píšete, je okolo nás opravdu dost a to bychom měli opravdu ignorovat. Říká: „Záměrně píšu ignorovat, protože nesnáším ty nekonečné diskuze na sociálních sítích většinou vyprovokované nějakým škarohlídem či neználkem, který neumí nic jiného než sobecky pomlouvat a vidět svět negativně.“ Takže není nic snazšího, než se na Instagram či facebook vykašlat, pokud nemáte nervy na to se zabývat neznámými provokatéry. Je to jen o vás, jste svobodní lidé, je to na vašem klidném a uváženém rozhodnutí. Zkusme tedy ignorovat blbost a nesnášenlivost a plně se věnovat své tvorbě a bez obav soutěžení ve Fotografovi roku. Tam vás nikdo nepomluví! Vždyť tahle naše soutěž už „vytáhla“ velkou řadu těch, kteří se tvrdou prací a nápady vyšvihli mezi nejlepší. Důležité je se nebát, to nám věřte.

Takže únorové FotoVideo je pozitivně naladěno, s neználky a pitomci se vypořádalo a vy si v klidu vyberte, přečtěte, prohlédněte a zase nám napište. Bereme vaše náměty a nápady opravdu vážně.

Únorové FotoVideo nabízí:

NA CESTÁCH: RUDOLF ŠVAŘÍČEK NEJEN U DALAJLÁMY

„Snažím se fotit od samého prvopočátku svých cest.“

MINIFOLIA:  DAVID ŠEDIVÝ a PAVEL KOZDAS

Dva mistři tématu „Tiché město a jeho architektura“

LIDSKÉ TĚLO: BARBORA LAZARCZYKOVÁ

„Fotím si tedy kamarádkám hanbaté fotky pro jejich muže,“

HISTORIE: FRANTIŠEK DOSTÁL – HONBA ZA BALONEM

„Fotografie vždy zastavuje čas, ale je dobře…“

NÁŠ SERIÁL: FENOMÉN FOTOŠKODA

A jak to tedy bylo dál v pasáži Lucerny, pane Škodo?

PRAXE: NAŠE FOTOPORADNA UDĚLÁ VAŠE SNÍMKY KRÁSNĚJŠÍ

Zaujměte na fotografiích unikátním bokehem!

TECHNIKA: ŠPIČKOVÉ BATOHY PRO PROFESIONÁLY

Seznamte se s Lowepro Pro Trekker AW II

TECHNIKA: CANON EOS-1D X MARK III

Zázraky se dějí! Představte si tento přístroj snů

  1. FOTOGRAF ROKU MÁ DALŠÍ SKVĚLÉ VÍTĚZE

Téma „Tiché město a jeho architektura“ vám vyhovovalo!

1 

 

Pokud časopis FotoVideo kupujete v trafice a občas se stává, že jej nemůžete sehnat u svých prodejců, tak právě v únoru je ten správný čas si objednat celoroční předplatné časopisu FotoVideo i s vybraným dárkem!

Předplaťte si nás! Je na čase ušetřit a ještě získat praktickou a potřebnou věc. Rok 2020 prožijte s naším časopisem, který vychází pravidelně koncem každého kalendářního měsíce. Objednáte si ho a dostanete po zaplacení výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru. Objednejte si tedy raději hned a vybírejte v časopise na stranách 96 a 97 a také elektronicky například na:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

https://www.send.cz/casopis/779/foto-video

https://foto-video.magaziny.cz/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve než se objeví ve volném prodeji a ještě k tomu ta cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, a k tomu navíc dárek, to se vyplatí.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com