Nový marketingový ředitel pro sekci nákladních pneumatik v Hankook Tire Europe Hankook, F1,2019, EU | Constructors F1

etina English Rusky

Nový marketingový ředitel pro sekci nákladních pneumatik v Hankook Tire Europe Hankook, F1,2019, EU | Constructors F1 Constructors F1

Nový marketingový ředitel pro sekci nákladních pneumatik v Hankook Tire Europe

Felix Kinzer/ Direktor Public Relations Hankook | 15.1.19 | Aktuálně

Hankook 2019

V Hankook Tire Europe byl Guy Heywood jmenován novým ředitelem pro marketing a strategický rozvoj v segmentu pneumatik pro autobusy a nákladní vozidla.

 

Rozený Angličan má za sebou dvacetileté zkušenosti na manažerských pozicích v pneumatikářském sektoru. Na svoji pozici nastupuje z pozice obchodního a servisního ředitele nákladních pneumatik pro Severní Evropu v regionu Velká Británie a Irsko. Guy Heywood je nástupcem Seok-Yun Kima, který nastupuje na pozici jednatele zastoupení výrobce Hankook v Džiddahu, Saudské Arábii.

Neu-Isenburg, Německo 15. ledna 2019
Evropský marketingový tým pro prémiové autobusové a nákladní pneumatiky Hankook je nyní pod vedením Guye Heywooda. 51letý Angličan má rozsáhlé zkušenosti z vedoucích pozic mezinárodního pole marketingu a obchodu pneumatikářského průmyslu. Na své nové pozici marketingového ředitele pro segment nákladních pneumatik bude mít na starosti strategický rozvoj tohoto segmentu na evropských trzích.

„Srdečně vítáme Guye v jeho nové roli marketingového ředitele nákladních a autobusových pneumatik a souvisejících služeb“, prohlásil Tony Lee, více prezident pro marketing a prodej Hankook Tire Europe. „Zároveň jsme rádi, že jsme ho mohli do této funkce jmenovat, protože díky jeho mimořádným a dlouholetým zkušenostem v oboru budeme moci pokračovat v budování pozice značky Hankook v tomto segmentu.“

Výrobce pneumatik si stanovil jasný cíl v následujících letech, a to důsledně zapracovat na rozvoji prémiového statusu svých pneumatik pro autobusy a nákladní vozidla. Komunikací i realizací této nové strategie bude pověřeno celkem 13 obchodních zastoupení společnosti Hankook v Evropě.

„Společně se svým týmem bych chtěl využít svých zkušeností a zapracovat na rozvoji značky Hankook jako prémiového výrobce nákladních pneumatik. Těším se na napínavé úkoly, které mne čekají, a jsem přesvědčen, že veškeré výzvy zvládneme společně na výbornou“, zdůrazňuje Guy Heywood.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com