Nutren Racing v přípravách na Brno! Nutrend , Racing, construct, konstrukce, X-BOW,KTM,Brno, | Constructors F1

etina English Rusky

Nutren Racing v přípravách na Brno! Nutrend , Racing, construct, konstrukce, X-BOW,KTM,Brno, | Constructors F1 Constructors F1

Nutren Racing v přípravách na Brno!

Pavlína Janíková/JV Sport Racing team ,s.r.o. | 11.10.19 | Aktuálně

Nutren Racing 2019

I přesto, že se závodní sezóna  již nezadržitelně chýlí ke svému konci, absolvoval tým Nutrend Racing  již tradiční podzimní testování na Masarykově okruhu v Brně.

1 

K vidění tak byly týmové speciály značky Norma LMP3, Norma M20FC a mezi klienty velmi oblíbené KTM X-BOW R.

11 

Po loňském úspěšném testování vozu Norma M20FC, vyrazil na okruh také letos zkušený jezdec David Dědek jehož cíl byl jasný,  posunout limity jak své, tak především vozu, což se mu dařilo na výbornou. Dalším pilotem dvoulitrové Normy byl pak Martin Jerman, který na mokré trati zužitkoval své letité jezdecké opravdu na maximum.

2 

Ani atraktivní prototyp Norma LMP3 nezahálel a za jeho volantem se postupně vystřídal týmový pilot Václav Janík společně s dalším zkušeným jezdcem, Markem Rybníčkem.  Najeté kilometry dokonale prověřily jak kondici obou závodních jezdců, tak především techniku závodního vozidla.

 

Mimo testovací jízdy se náš tým soustředil také na coaching našich zákazníků, na které pečlivě dohlížel Václav Janík společně s Pavlem Malým, kteří všem zúčastněným poskytli profesionální instruktáž o nastavení vozu, vysvětlili správný posez a popsali přednosti jejich vozů, a to nejen po jejich sportovní stránce.

Nutrend racing se nyní připravuje na nadcházející vytrvalostní podnik 9hod LeBrno, který startuje v neděli, 20.října 2019 na Masarykově okruhu v Brně.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com