Organizace kurzů bezpečné jízdy na autodromu umožňuje jejich pokračování Autodrom Most, 2020, hluk, bezpečnost , f1, formule 1 , konstrukce | Constructors F1

etina English Rusky

Organizace kurzů bezpečné jízdy na autodromu umožňuje jejich pokračování Autodrom Most, 2020, hluk, bezpečnost , f1, formule 1 , konstrukce | Constructors F1 Constructors F1

Organizace kurzů bezpečné jízdy na autodromu umožňuje jejich pokračování

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 16.12.20 | Bezpečnost i v F1

Bezpečnost 2020 - kurzy na Autodromu v Mostě

Kurzy bezpečné jízdy pro veřejnost budou v areálu mosteckého autodromu pokračovat i po zpřísnění protiepidemického systému PES od pátku 18. prosince.

1

Už v sobotu 19. prosince se tak uskuteční kurz bezpečné jízdy a kurz bezpečné jízdy FOR LIFE. Na neděli 27. prosince jsou vypsány kurz bezpečné jízdy, kurz bezpečné jízdy FUN a školení s následným odpočtem trestných bodů. Následují termíny v roce 2021, a to od 8. ledna. „Pro některé majitele poukazu je prosincový termín hraniční, poté jim voucher propadá. Této alternativy se tedy nemusejí bát. Těšíme se na ně,“ uvedla ředitelka polygonu společnosti AUTODROM MOST Veronika Raková.

2

Autodrom totiž kurzy zorganizuje tak, aby vyhovovaly vládnímu nařízení. „Dosud jsme mohli naplnit každý z běhů maximálně devíti klienty, které měl na starosti jeden instruktor. Od pátku rozdělíme každý z kurzů na dva běhy, vždy po pěti klientech. Každou pětici bude mít opět na starosti jeden instruktor. Teoretická výuka v učebně i praktický výcvik na plochách polygonu uspořádáme pochopitelně při dodržení nejpřísnějších hygienických a bezpečnostních opatření,“ vysvětlila Raková.

Náplň kurzů bezpečné jízdy se přizpůsobuje různým skupinám, například mužům, ženám, mladým začínajícím řidičům, rodinným příslušníkům či pracovním kolektivům.

3

Kurzy využívají plochy polygonu, který patří k nejkomplexnějším a nejmodernějším zařízením u nás. Svou dispozicí, instalovanými technologiemi a dalšími navazujícími aktivitami nabízejí jedinečné podmínky pro výuku a výcvik řidičů ve všech oblastech problematiky řízení vozidel.

Školení s následným odpočtem bodů je určeno pro řidiče, kteří mají  ke dni podání žádosti v registru řidičů body za jednání zařazené do hodnocení za porušení povinností podle zvláštního právního předpisu. Nesmějí mít v součtu zaznamenáno více než deset bodů, zároveň žádný z přestupků nesmí být ohodnocen šesti a více body. Splnit veškeré nutné podmínky řidiči musejí v týdenní lhůtě před samotným školením. Poté budou řidiči z registru odečteny tři body. Potvrzení o absolvování školení má platnost 30 dní ode dne vydání, řidič tak musí podat žádost o odečet bodů v této lhůtě.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com