Pozvánka na Kurz sportovní jízdy FOR PROFI s Tomášem Engem Enge, Most, kurzy, | Constructors F1

etina English Rusky

Pozvánka na Kurz sportovní jízdy FOR PROFI s Tomášem Engem Enge, Most, kurzy, | Constructors F1 Constructors F1

Pozvánka na Kurz sportovní jízdy FOR PROFI s Tomášem Engem

MOST,archiv | 3.6.15 | Aktuality

Zveme vás na výjimečný kurz s výjimečnou osobností. Český profesionální jezdec Tomáš Enge zahajuje na Autodromu Most kurzy zaměřené na sportovní jízdu.

Prožijte den na Autodromu Most jako pravý závodník

Vlastníte sportovní vůz a rádi byste zkusili, co dokáže? Autodrom Most připravil právě pro vás exkluzivní kurzy sportovní jízdy s naším nejlepším závodním jezdcem, Tomášem Engem. „Jedná se o kurz, kdy má řidič možnost poznat limity a možnosti svého vozu, ale také si prověří své řidičské schopnosti,“ říká Tomáš Enge.

Kurz sportovní jízdy se bude skládat jak z teoretické, tak praktické části v uvolněné atmosféře s limitovaným počtem osob. „Je to z toho důvodu, aby každý dostal dostatečný prostor a čas si vše vyzkoušet,“ vysvětluje Enge s tím, že počítá maximálně s deseti lidmi.

Kurz sportovní jízdy s Tomášem Engem je určený pro každého, ale především pro ty, kteří se chtějí naučit dokonale ovládat svůj vůz. „Kurz bude hlavně zaměřený na rychlejší jízdu na závodním okruhu a závodní stopu, takže kdo chce začít závodit nebo se naučit sportovní jízdě, by neměl váhat.“

V letošním roce jsou naplánované čtyři kurzy. Dva nejbližší se konají 15. 7. a 11. 8. 2015.

V případě zájmu se neváhejte přihlásit na webu www.autodrom-most.cz v sekci objednávky nebo můžete zaslat svou rezervaci na e-mailovou adresu polygon@polygon-most.cz .

Nenašli jste informaci, kterou potřebujete? Spojte se s námi +420 476 449 976

Těšíme se na vás!

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com