Prague Car Festival - Janík Motorsport 2022 Prague, Festival, Motorsport, | Constructors F1

etina English Rusky

Prague Car Festival - Janík Motorsport 2022 Prague, Festival, Motorsport, | Constructors F1 Constructors F1

Prague Car Festival - Janík Motorsport 2022

Pavlína Janíková/ Janík Motorsport | 31.10.22 | Aktuality

Janík Motorsport a Prague Car Festival 2022

Prague Car Festival, největší výstava střední a východní Evropy se zaměřením na tuning, motorsport, historické automobily a motocykly proběhla poslední říjnový víkend na výstavišti PVA Expo v pražských Letňanech.

1

Výstava představila na ploše přes 30.000 m2 nejlepší tuning z celé Evropy, českou i zahraniční špičku automobilových i motocyklových závodů a průřez bohatou historií vývoje automobilů a motocyklů od předválečného období až po současnost.Na tomto již jedenáctém ročníku akce evropského významu nechyběl ani jeden z našich obchodních partnerů týmu Janík Motorsport – společnost  Smell of Life s.r.o., přední český výrobce intenzivních a dlouhotrvajících bytových vůní a vůní do aut. Ve výstavním prostoru společnosti Smell of Life byl k vidění nejen široký sortiment této progresivní značky, ale také týmová třílitrová formule - Lola B02/50, do jejíž sedačky usedal po několik závodních sezón Václav Janík, nyní je však spíše charakteristická pro jezdce Jiřího Svobodu.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com