Právě vychází MUSCLE&FITNESS 8/2016 Muscle&Fitness, fitness,wellness | Constructors F1

etina English Rusky

Právě vychází MUSCLE&FITNESS 8/2016 Muscle&Fitness, fitness,wellness | Constructors F1 Constructors F1

Právě vychází MUSCLE&FITNESS 8/2016

Erik Rédli/MUSCLE&FITNESS | 20.7.16 | MUSCLE&FITNESS časopis

MUSCLE&FITNESS 8/2016

* Vyhodnocení 16. ročníku čtenářské soutěže DO FORMY S MUSCLE&FITNESS v transformaci postavy za tři měsíce. Kdo soutěž dokončil, kdo se probojoval do finále a kdo zvítězil?

 

* Jak trénovala hvězda nejnovější filmové adaptace slavného románu Edgara Rice Burroughse Legenda o Tarzanovi, švédský herec Alexander Skarsgård v přípravě na roli ikonického muže z džungle? Jaké tréninkové a stravovací postupy jej během několika měsíců změnily z vyčouhlého hardgainera ve svalnatého divocha?

 

* Srpnové číslo měsíčníku M&F přináší také konkrétní ukázku Skarsgårdova tréninkového programu na všechny hlavní svalové partie z období budování svalových objemů.

 

* Jaké je tréninková a stravovací filosofie momentálně nejúspěšnější slovenské bikini fitnesky na amatérské scéně Saskie Cakoci?

 

* Co vedlo někdejšího mistra světa v klasické kulturistice, dnes trenéra, rozhodčího a funkcionáře SKFČR Vjačeslava Vinogradova k tomu, aby se letos představil ve formě, jež si v ničem nezadala s jeho soutěžním vrcholem před deseti lety? A jak se mu to povedlo během pouhých 25 dnů?!

 

* Česko-slovenské duo Slávek Vinogradov a Saskia Cakoci se nachází i na titulní stránce nového „Másklu“ a na trhacím posteru uvnitř čísla (autorem foto je v obou případech Josef Adlt).

 

* Proč má jen 25letý americký profesionální kulturista Dallas McCarver všechny předpoklady zapsat se do historie bodybuildingu? Jak vypadá jeho vskutku neortodoxní přístup k tréninku a dietě?

 

* Jak vyrýsovat břicho za čtyři týdny? Tréninkový plán, jenž vám během měsíce pomůže k získání šesti políček na břiše.

 

* Jak pomocí kruhového tréninku s vlastní vahou a stylem tabata procvičit celé tělo a podpořit spalování tuku? Trénink je určen ženám.

 

* Jak tvarují své tricepsy přední profesionální fitnesky Candice Lewis a Camala Rodriguez McClure?

 

* Jak pomocí závěsného systému TRX absolvovat rychlý kruhový trénink, jenž nejenže zatíží všechny hlavní svalové partie, ale rovněž podpoří jejich funkčnost a mobilitu?

 

* Jak správně provádět mimořádně efektivní akvizici ze „staré školy“ pro rozvoj síly a hmoty tricepsů – pullover a tlak s velkou činkou?

 

* Máte problém se shyby na hrazdě? Hledáte postupy, jak se postupně dopracovat k několika solidním opakováním?

 

* Jak mít z kombinace posilování a delšího běhu oboustranný prospěch?

 

* Která kondiční cvičení nejlépe zvolit do kruhového tréninku, určeného prioritně spalování tuku? Proč se za tímto účelem příliš nehodí posilovací cviky na strojích?

MF1

MF2

 

* Jak zvládnout náročné gymnastické cvičení, známe jako „vlajka“?

 

* Proč je běhání skvělým prostředkem odbourávání stresu?

 

* Jak si pro zpestření sestavit program pro venkovní tréninkprapůvodních pohybových vzorců, využívaných již paleolitickým člověkem?

 

* Jak vzpomíná na své vystoupení na Arnold Classic Africa 2016 Margita Zámolová, jež v Johannesburgu absolutním prvenstvím ve physique žen završila amatérskou dráhu a napříště ji čeká debut v IFBB Professional League?

 

* 10 tipů pro léto: rady, které mohou pomoci ke zlepšení postavy.

 

* Jak se stát vegetariánem, aniž byste obětovali pracné nabyté svaly?

 

* Proč představuje mrkev víc než jej ideální svačinku mezi jídly?

 

* V čem tkví přínos kajenského pepře pro zdraví?

 

* Je role bílkovin pro bodybuilding opravdu nezastupitelná?

 

* Jaká kritéria zohlednit při výběru druhu alkoholického nápoje, rozhodnete-li se jednou za čas vyhodit si z kopýtka?

 

* Proč má pivo potenciál nominovat se mezi sportovní nápoje?

 

* Jaký byl průběh dvojdenních sportovních zápolení na brněnské crossfitové soutěží Fit Monster 2016?

 

* Kdo zvítězil v evropském kole prestižních CrossFit Games 2016?

 

* Jak vypadali všichni medailisté letošního mistrovství ČR dorostu a juniorů SKFČR a nejvyšší slovenské soutěže SAKFST dorostu a masters?

 

* V jaké fazóně se představili všichni finalisté slovenského juniorského šampionátu SAKFST 2016 a mezinárodní pohárové soutěže IFBB Diamond Cup 2016? Kdo stanul na stupních vítězů na třetím ročníku IFBB Mozolani Pro v Žilině?

 

* Euro 2016. Chcete si prověřit své znalosti o účastnických státech letošního mistrovství Evropy ve fotbalu? Po zaslání správných odpovědí budou vylosovaní šťastlivci odměněni DVD nosiči s akčními snímky!

 

Odpovědi na všechny tyto otázky (a ještě mnoho dalších) najdete v magazínu MUSCLE&FITNESS číslo 8/2016!

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com