Rallyové týmy mohou opět vyzkoušet trať na polygonu, testování už 21. května Rally, F1, formule 1, okruhy, závody | Constructors F1

etina English Rusky

Rallyové týmy mohou opět vyzkoušet trať na polygonu, testování už 21. května Rally, F1, formule 1, okruhy, závody | Constructors F1 Constructors F1

Rallyové týmy mohou opět vyzkoušet trať na polygonu, testování už 21. května

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 10.5.17 | Aktuality

MOST 2017

Šanci otestovat si okruh se střídavým asfaltovým a šotolinovým povrchem v délce 1,8 kilometru na polygonu v areálu mosteckého autodromu mají rallyové týmy znovu už v neděli 21. května.

 

Testování mělo premiéru 11. března, zájem byl velký. Dorazily posádky ve dvaceti soutěžních speciálech, pochvalovaly si zejména kvalitní zázemí s možností využití širokého spektra servisních služeb.

„Přihlásit se mohou jak piloti s rallyovými auty, tak s autocross a rallycross cestovními speciály. Vzhledem ke kapacitě paddocku a propustnosti trati je počet vozů omezen na 25,“ upřesnil obchodní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek.

Okruh budou mít týmy k dispozici od 09:00 do 17:00 hodin, takže se bez problémů všechny vystřídají. Trasu organizátoři vyznačí na křižovatkách mobilními ploty, dohlédnou také na bezpečnost všech přítomných. Polední přestávka je stanovena od 13:00 do 14:00 hodin. Za celodenní testování jednoho vozu týmy jednorázově zaplatí 1 000 korun, a to včetně DPH. Více informací o možnosti testování zájemci získají zde.

Týmy se po příjezdu přihlásí na recepci ve správní budově polygonu, kde vyřídí veškerou nutnou administrativu. V učebně pak posádky čeká rozprava, kde se na základě preferencí týmů rozhodne o formátu testování. „Účastníci mohou dorazit i později, v takovém případě je proškolíme individuálně,“ doplnil Krafek.

Při testování rallyových vozů si lze pronajmout i další doplňkové služby, například časomíru, onboard kameru, catering, učebnu, prezentační prostory či hostesky. Areál je vybaven Wi Fi připojením zdarma a zázemím s restaurací a toaletami.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com