Rozhodnuto? Ale kdeže. F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1

etina English Rusky

Rozhodnuto? Ale kdeže. F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1 Constructors F1

Rozhodnuto? Ale kdeže.

Tomáš Leixner | 5.8.06 | T. Leixner

Zastávky v boxech zkoušeli snad tisíckrát. Přesto udělají chybu. I motory formule 1 projdou neu

Zastávky v boxech zkoušeli snad tisíckrát. Přesto udělají chybu. I motory formule 1 projdou neuvěřitelným množstvím testů. Zdají se být spolehlivé. A pak, jednou, když se to nejmíň hodí, selžou. Stalo se to před měsícem Alonsovi v Monze. V Japonsku zase Schumacherovi. Bez varování, bez výstrahy. V době, kdy oba týmy ví, že musí dojet. I o tom je formule 1.

Víkend co víkend v Nedělní Sportu tipuje, jak dopadne nedělní Grand Prix. A věřte či ne, zatím jsem se trefil jen jednou. Mizerná spolehlivost. Ale i to jenom potvrzuje, jak nepředvídatelná formule 1 je.

Alonsa a Michaela Schumachera před posledním závodem dělí deset bodů. Když Alonso získá aspoň bod, bude šampionem. Němec musí bezpodmínečně vyhrát. Jinak bude poraženým. Řeknete si: to je přeci jasné, Alonso si to pohlídá. Jenže to chtěl Schumacher taky. Jel na jistotu, nakonec ale místo šampaňského z tváře otíral slzy.

Možná se vám zdá, že už je o šampionovi rozhodnuto. Zdaleka není. Ještě zbývá 305 kilometrů a 909 metrů v brazilském Interlagosu. Nevyzpytatelný tam bude každý centimetr.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com