Schumacher: Ferrari není tak daleko od Renaultu F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1

etina English Rusky

Schumacher: Ferrari není tak daleko od Renaultu F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1 Constructors F1

Schumacher: Ferrari není tak daleko od Renaultu

Miroslav Sanytrák | 8.2.06 | Aktuality

Michael Schumacher naznačil že v roce 2006 by se mohl uskutečnit návrat Ferrari. Během tří dnů testování s novým autem 248 F1 minulý týden ve Španělsku, Schumacher naznačoval, že italský tým je mezi těmi nejlepšími, kdo by mohl vyzvat Renault k souboji o titul v tomto roce.

„Renault se zdá v této době nejsilnějším týmem, ale Honda a my nejsme pozadu,“ řekl na oficiálních stránkách. „To je můj názor právě teď.“ Schumacherův nejlepší čas ve Valencii byl 1m 11.530s. To bylo téměř o sekundu pomalejší než nejlepší čas Fernanda Alonsa, který měl 1m 10.530s. Nicméně Němec byl šťastný s vývojem Ferrari.

„Celkově, jsem absolutně spokojený s tím, kde jsme,“ připojil. Není důvod být méně než optimistický. Samozřejmě jsme narazili na nějaké malé problémy během našich testů, ale hledání jich je to, proč se testuje, důležité věci vypadají dobře.

Schumacher potřebuje dramatické zlepšení své formy pro Ferrari, jestliže má mít nějakou šanci znovu chytit svou vítěznou korunu zpět od Alonsa. Minulý rok byl pro Ferrari smolný, vyhrál jediný závod kdežto Španěl sedm.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com