Servis na autodromu má nové vybavení, vymění pneumatiky všech rozměrů Autodrom, Most,, gumy | Constructors F1

etina English Rusky

Servis na autodromu má nové vybavení, vymění pneumatiky všech rozměrů Autodrom, Most,, gumy | Constructors F1 Constructors F1

Servis na autodromu má nové vybavení, vymění pneumatiky všech rozměrů

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 18.10.17 | Aktuality

Most 2017

Servis na autodromu má nové vybavení, vymění pneumatiky všech rozměrů

Blíží se termín výměny sad letních pneumatik za zimní. I když slunce ještě ukazuje svou sílu, na silnicích už se projevuje podzimní ochlazení. Nebezpečný může být i studený déšť a spadané listí, jež společně vytvářejí na vozovce kluzkou vrstvu. Řidiči by proto neměli nic podcenit a přezutí neodkládat. Pneuservis v areálu mosteckého autodromu má pro své zákazníky dobrou zprávu. Před zimní sezonou modernizoval své vybavení. Nové stroje umožňují demontáž, montáž a vyvážení pneumatik osobních, SUV a dodávkových vozů všech rozměrů, tedy do výšky až 24 palců a šířky až 355 milimetrů. 

Příznivá je také cena nabízených služeb pneuservisu.

Výměnu sady pneumatik včetně nahuštění a vyvážení kol lze pořídit od 400 do 800 korun. Za uskladnění sady pneumatik na jednu sezonu řidič zaplatí od 500 do 700 korun. Kromě toho pneuservis nabízí i zpětný odběr a ekologickou likvidaci ojetých pneumatik.

Pro automobilisty i motocyklisty je pneuservis v areálu autodromu otevřený po většinu roku po celý týden, tedy od pondělí do pátku od 08:00 do 18:00 hodin, v sobotu a v neděli pak od 07:00 do 18:00 hodin. Od 1. listopadu se provozní doba mění, otevřeno bude ve všedních dnech od 07:00 do 15:30 hodin. Termín si lze i předem sjednat na telefonním čísle 702 183 077 či e-mailové adrese pneuservis@autodrom-most.cz.

Zimní výbavou řidič musí nově auto opatřit vždy, pokud to vyžadují povětrnostní podmínky bez ohledu na datum a také pokud vjede do úseku ohraničeného dopravní značkou Zimní výbava. „V praxi to znamená, že může-li řidič očekávat změnu počasí, musí přezout na zimní pneumatiky. Pokud by přesto vyjel na letní sadě a způsobil nehodu a následnou škodu, pojišťovna by nemusela v takovém případě plnit smluvní podmínky,“ upozorňuje zkušený instruktor kurzů bezpečné jízdy Jiří Patera.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com