Slovenská mise splněna Eset, Cup, Buggyra, Racing, | Constructors F1

etina English Rusky

Slovenská mise splněna Eset, Cup, Buggyra, Racing, | Constructors F1 Constructors F1

Slovenská mise splněna

Buggyra Press | 23.8.21 | Aktuálně

ESET CUP 2021

Víkend se pro fanoušky motoristického sportu nesl ve znamení další závodu ESET Cupu, o poháry a body se bojovalo na okruhu Slovakiaring.

1

Buggyra se, přes dramatické momenty, v silné konkurenci rozhodně neztratila.

Yasmeen z kola ven Bohužel, hned úvodní den skončily závody pro Yasmeen Koloc startující na speciálu Renault Clio. V prvním závodě se dostala do pressu mezi dvě auta a byla bez šancí. „Jsem zaujatý, cloumají se mnou emoce, každopádně, když jsem v souvislosti s Aliyyah komentoval snahu některých mužů řešit si svojí frustraci na sedmnáctileté holce, netušil jsem, že se toho brzo dočká i Yasmeen,“ konstatoval Martin Koloc v rámci sdílení videa z incidentu. Přestože dali mechanici Clio nakonec dohromady, do nedělního závodu Yasmeen nenastoupila. „Byl konstatován lehký otřes mozku. Yasmeen se teď musí dát dohromady na závody v Brně, ve kterých pojede spolu s Davidem Vršeckým na Mercedes AMG – GT4,“ dodal Martin Koloc.

2

3

David Vršecký pak zajel ve sprintu na výše zmiňovaném Mercedesu třetí místo, po závodě neskrýval spokojenost. „Vždycky to může být lepší, ale jinak pohoda. Vyzkoušel jsem si nějaké věci, docela mě zajímá, jak vyzní konfrontace dat z testování, které jsme absolvovali před závody s ostrými daty,“ odhadoval David v cíli, aby se poté absolvoval s Aliyyah závod v endurance. „Aliyyah to hodně dobře rozjela, předávala na druhém místě a druzí jsme skončili celkově.“ „Druhé místo, nedá se nic dělat, snad bude lépe,“ doplnila Aliyyah se smíchem. Dobrá práce Vzhledem k neúčasti Yasmeen byl v neděli předmětem zájmu Buggyry sprint, kterého se účastnila Aliyyah Koloc. Nakonec z toho bylo zopakování sobotního výsledku Davida Vršeckého. „Prakticky můžu jenom potvrdit to, co řekl David. Mercedes AMG – GT4 je auto, které hodně baví a naučí, neměla jsem jet na hraně a jsem disciplinovaný jezdec. Hlavně, že je v pohodě Yasmeen,“ prohlásila Aliyyah po závodě. „Pomineme-li incident Yasmeen, jsem spokojený. David je jasný, holky jezdí konzistentní časy, zlepšují se v práci s pneumatikami, jejich jízda je jistější. Není kam spěchat, určitě se ale posouvají k profesionálním sériím,“ zhodnotil celý víkend Martin Koloc.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com