Spekulace aneb jak dopadne grand prix formule 1 v Mexiku tuto neděli . F1, formule 1, constructors, grand prix ,Max, Verstappen, Mexiko konstrukce | Constructors F1

etina English Rusky

Spekulace aneb jak dopadne grand prix formule 1 v Mexiku tuto neděli . F1, formule 1, constructors, grand prix ,Max, Verstappen, Mexiko konstrukce | Constructors F1 Constructors F1

Spekulace aneb jak dopadne grand prix formule 1 v Mexiku tuto neděli .

Mirosla Sanytrák/foto :www.activepictures.cz | 3.11.21 | Aktuality

Formule 1 2021 - grand prix Mexika

Dovolím si malou spekulaci už před kvalifikací na grand prix formule 1 v Mexiku.

Vítězem grand prix v Mexiku formule 1  může být prakticky kdokoliv z pozice 1- 10 nebo stane-li se něco nepředvídatelného na začátku po startu (což se stát může), bude vítězem velké ceny F1 v Mexiku klidně i ten, kdo bude startovat ze 14 pozice a nemusí to být nikdo z  rivalů Red Bull či Mercedes. 

Ano směji se, jako se asi směje čtenář tohoto článku. Tyto spekulace před kvalifikací, která může NĚCO ukázat jsou prostě srandovní, ale i tak jsou k zamyšlení.  

Kdo bude mistrem světa formule 1 2021 ?

1

Když a kdyby nemám vůbec rád, ale tato slova jsou slova pro spekulativní jednání a přemýšlení cokoliv odhadnout do budoucnosti, která může být časově brzká ale i daleká. Brzká třeba do měsíce, daleká třeba do roka.To je však ve fázi tohoto myšlení. Jinde i světelný rok je blízká budoucnost, asi takhle.

Takže celý kolotoč motoristického sportu formule 1 a její mistrovství světa končí v prosinci, přesně 12.12.2021, takže velmi blízká budoucnost. Jede se 5 závodů v teple. 

Když budeme předpokládat současný stav týmu Red Bull F1 a bude-li tento stav trvat, máme v prosinci nové mistra světa. 
Když však bychom vše brali jako časově omezené období úspěchů Red Bull F1 týmu, tak vzhledem do historie i průběhu současného mistrovství světa a k tomu připočteme hladovost L.Hamiltona po 8. titulu mistra světa, bude mistrem světa Lewis Hamilton. 12 bodů náskoku nic neznamená. Na celkovém vítězství závisí ještě mnoha dalších okolností a jednou z nich je týmová spolupráce Lewis-Valtteri a Max-Sergio, dále stačí aby jeden z pilotů nedokončil grand prix a ten druhý má o mnohem blíže být mistrem světa. 

To pokládám za 3 důležité faktory k zisku mistra světa. 
Samozřejmostí jsou už ty další standardní situace, které probíhají každou grand prix, výdrž techniky, startegický plán výměny kol, výdrž pneumatik Pirelli a také počasí, které TÍM strategickým plánem  každého týmu může dokonale zamíchat. 

Máme se ještě nač těšit, vítězem může být pouze jeden. To tak prostě je.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com