Splnil se mi dlouholetý sen ! Petr Vaniš, Miroslav Sanytrák, DO FORMY 2019, | Constructors F1

etina English Rusky

Splnil se mi dlouholetý sen ! Petr Vaniš, Miroslav Sanytrák, DO FORMY 2019, | Constructors F1 Constructors F1

Splnil se mi dlouholetý sen !

Miroslav Sanytrák/ Foto neznámý borec fitnessu mým mobilem. | 27.3.19 | Soutěž "DO FORMY"

"Do Formy" 2019

Vždycky jsem si přál cvičit po vedením mistra světa, a...podařilo se!

11

Před asi 14ti dny jsem se domluvil s panem Petrem Vanišem, že se mi bude hodinu věnovat, známe se prakticky už mnoho let, sem tam se sejdeme, nebo prostě někde náhodou potkáme, i když já na náhody nevěřím.Vyjížděl jsem z Unhoště v 16:15 a v 17:44 jsem parkoval v Příbrami u OXYGENu . Domů jsem zpět dorazil kolem 20:20.

2

Věděl jsem, že až budu vyprávět jak cvičím, jaké porce, bude to možná vzhledem k hypertenzi II .stupně a především k diabetu II.typu dost zlé, no, skoro nebylo až tolik, i když ....k věku 59 let....

Rychle jsem se převlékl , OXYGEN je velké fitcentrum s profesionálním přístupem a skvělou kolegialitou  návštěvníků.Skvělým přístupem obsluhy, mohu pouze doporučit!!!!

Chvilku jsme diskutovali a já jej seznamoval se svými cvičebnými systémy, a cílem do 15.4. zhubnout ještě nějaké to kilo, raději nebudu psát kolik, protože i pro zdravého člověka je to fakt dost, natož pro nemocného, já se však nemocným nepokládám, to bych cvičit moc nemohl. 15.4.2019 končí soutěž "DO FORMY" 2019.

Petr Vaniš přišel, viděl mne a poučil a já dnes ve svém "fitku doma" zvítězil a TO bylo, proč jsme se sešli. Děkuji!!!!!!

První, na co jsem se potřeboval zeptat bylo dýchání, seznámení pana Petra Vaniše s mým fitkem, co všechno mám doma k dispozici......no a poučení přímo na place OXYGENu .

První bylo cvičení :
44

V zápalu " boje" jsem se už nikde nefotografoval, ale postup byl jasný, cvičení s benčpres, posilování bicepsů, trapézu, souhrn svalů, co cvičit, co raději necvičit....atd.atd. Výsledkem bylo moje velké uspokojení a obrovská radost.

Dnes jsem cvičil dle doporučení mistra , opravdového mistra svého oboru a po 2 hodinách mi je fakt dost dobře, ještě jednou děkuji a určitě brzy navštívím přímo PEVAN GYM v Sedlčanech.

Moje dnešní ranní cvičení na lačno:

Kolo:20 km cca 55 minut
Biceps : serie 20 x 4,5 střídavě s vytočením k ramenům 10 serií, dr.Tabata.

Trapét k uším 20 x (22,5x2) serie  20 serií, dr.Tabata.

Sklapovačky na lavici dle poučení dýchání a záběrů břišního svalstva, pomalu, dnes zatím pouze  100 krát.

Výpony na nohou  200 krát , celkem 8 sérií.

Stroj, posilování zad 10 x , 5 serií, dr.Tabata.

Cílem je dnes ještě  dalších 20 km  dle času v odpoledne, a určitě 20 km večer, večerní trénink bude o benčpresu a dalších cvičení dle doporučení pana Petra Vaniše. 

 

 

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com