Tisková zpráva - Automotodrom Brno Brno,okruhy, závody, Farinova zatáčka, primátor města Brna | Constructors F1

etina English Rusky

Tisková zpráva - Automotodrom Brno Brno,okruhy, závody, Farinova zatáčka, primátor města Brna | Constructors F1 Constructors F1

Tisková zpráva - Automotodrom Brno

Miroslav Sanytrák | 2.10.09 | Aktuality

Vstupenky na Cardion ab Grand Prix 2010 již v prodeji!

Od 21. září 2009 je možné koupit vstupenky na brněnský podnik seriálu Mistrovství světa silničních motocyklů 2010. V ceníku vstupenek se objeví spousty novinek, které zaujmou nejednoho fanouška motoristického sportu. Nejen levnějšími vstupenkami, ale také výhodnějšími. První vlna předprodeje bude trvat do konce února 2010 a přinese vstupenky za jedinečné ceny: víkendový lístek na přírodní tribuny nyní stojí příznivých 990,-Kč.

Společnost Automotodrom Brno zahájila první vlnu předprodeje vstupenek na podnik Cardion ab Grand Prix České republiky 2010. Vrchol motoristické sezóny připadne podobně jako v posledních letech na polovinu měsíce srpna. Systém vstupenek byl v tomto roce zjednodušen a to tak, že jsou v prodeji pouze víkendové nebo nedělní vstupenky. Držitelé vstupenek na všechny sedadlové tribuny mohou procházet podchodem pod závodní dráhou!

První vlna předprodeje vstupenek (21. září 2009 - 28. února 2010) přináší víkendové vstupenky za bezkonkurenční ceny. Tři dny na přírodních tribunách A, B, D, E, G přijdou zájemce na pouhých 990,-Kč. Vstupenky na přírodní tribuny C a F byly sníženy oproti loňskému roku jak v předprodeji, tak v přímém prodeji – v 2. vlně o 100kč, neděle o 150kč a víkendová dokonce o 400kč. Víkendová vstupenka na sedadlovou tribunu T6 a T4 s velkoplošnou obrazovkou je dokonce o 600,-Kč levnější než v loňském roce!

Pro děti a seniory je opět připraveno zvýhodněné vstupné. Takzvanou Junior kartu je možné zakoupit dětem narozeným mezi lety 1996 a 2003 včetně, ale i nezletilému, jehož výška nepřesahuje 140cm. Děti do 6 let v doprovodu rodičů mají bezplatný vstup na všechny přírodní i sedadlové tribuny, na sedadlových tribunách však nemají děti nárok na vlastní sedadlo. Senioři narození do roku 1943 včetně mají vstup na přírodní tribuny rovněž zdarma.

Držitelé všech vstupenek budou mít výhled na obří obrazovky, kterých bude během GP na okruhu jako obvykle 13, to znamená, že diváci na všech tribunách (sedadlových i přírodních) budou mít možnost sledovat průběh na velkoplošných obrazovkách. V prodeji jsou i oblíbené vstupenky VIP T1, které zahrnují vstup do VIP stanu poblíž tribuny T1, občerstvení, výsledkový servis, výhled na závodní dráhu a velkoplošnou obrazovku, vstup na všechny přírodní tribuny a speciální sedadlovou VIP tribunu a vstup do paddocku. Tentokrát za opravdu výhodnou cenu! Tribuna T1 bude v příštím roce navíc přesunuta na místo s lepším výhledem při současném zachování ceny předprodejních i víkendových vstupenek. Tribuna T1 bude na místě VIP stanu, v místech, kde stávala původní sedadlová T1 z roku 1987. Držitelé vstupenek na tribunu T2, které je zlevněna až o 400kč, mají možnost procházet podchodem pod závodní dráhou.

Vstupenky je možno si on-line objednat na webových stránkách Automotodromu, zakoupit je přímo na Automotodromu v Brně nebo u příslušných předprodejců. V první vlně předprodeje, tedy počínaje 21. 9. 2009, budou v prodeji pouze vstupenky na přírodní tribuny! Vstupenky na sedadlové tribuny se začnou prodávat cca v průběhu listopadu 2009. První vlna předprodeje bude ukončena 28. 2. 2010 a ihned poté startuje druhá vlna předprodeje, která bude ukončena dne 22. 7. 2010. Přímý prodej vstupenek bude zahájen 4. 8. 2010 na pokladnách Automotodromu v Brně. V předprodeji je možno zakoupit pouze víkendové vstupenky!!!


Kompletní informace i možnost on-line objednání vstupenek naleznete na www.brno-circuit.com.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com